Panelban tarthatok nagyobb testű háziállatot?
Figyelt kérdés
Panel 1. emelet, megyeszékhelyen (nem akarok várost írni) külvárosi rész!
Nem kutyát szeretnék, hanem valami nagyobb testű háziállatot, ami nem átlagos. Nyitott vagyok mindenre. Előre is köszönöm az ötleteket.
2023. jan. 15. 14:34
13/23 anonim válasza:
#10 Ja, mert az, hogy a boci az egész életét (ami mindössze pár hónap) egy kis kalodaszerű ketrecben éli le, azért, hogy te minden nap zabálhassad a húst, meg ihassad a tejet, az teljesen rendben van. 😊🤗🌼
14/23 anonim válasza:
Mintha rajtam múlna, hogy ketrecben tartják a haszonállatokat. Fú ember, oltári logikád van.
15/23 anonim válasza:
#14 Akkor meg nem teljesen mindegy, hogy a kérdező milyen állatot hol tart? Mit szólogatsz bele, hogy mit akar tartani a panelban? Álszenteskedsz itt, hogy jajj, szegény boci, hogy érezné magát... Mintha érdekelne. A többi tehén sorsát is leszarod, miért pont az az egy zavarna, amit a kérdező panelban tart? :D
16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok ötletet! Valóban nem voltam túl pontos a megfogalmazással. A nem átlagos alatt azt értettem, hogy valami egzotikusat, a nagy testű alatt pedig azt, ami legalább ilyen 30-40 kg. Ami nekem elsősorban eszembe jutott a teljesség igénye nélkül: Gazella, Anakonda, Zerge, Hiúz stb. A szomszédoknak nem kell tudni róla, titokban tartanám.
2023. jan. 15. 16:05
17/23 anonim válasza:
Kérdező, hogy gondolod, hogy a gazella, anakonda, zerge, hiúz vagy bármilyen más vadállat majd vígan elél a panelban? Ezeknek az állatoknak az erdő az otthona! Mit fognak kezdeni az energiájukkal, az ösztöneikkel?Vagy ott üldögélnek majd neked a sarokban mozdulatlanul, mint a díszpárna, hogy a szomszéd meg ne tudja?
Remélem nem komoly a szándékod.
18/23 anonim válasza:
Trollkérdés, de azért megnézném, hogy egy gazellát, vagy hiúzt hogy tudna észrevétlenül panelben tartani a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!