Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehet bizonyítani a...

Hogyan lehet bizonyítani a felbújtást?

Figyelt kérdés

A férjemmel szakítottam, a gyerekünket vittem, amit elsőre szó nélkül higgadtan lenyelt. Majd kezdetét vette egy évekig tartó pereskedés, aminek a végén megnyerte a teljes felügyeletet.

Mivel ő nagyon gazdag volt pénze a legdrágább ügyvédre, rendesen egy stáb és az egész ügyvédi iroda ezen dolgozott neki.

A per lezárta után az új férjemet úgy összeverte három ember, hogy törést szenvedett az arcán karján lábán. Kórházban volt sokáig. A rendőröknek elmondtam, hogy csak a volt férjem lehetett, más ellenségünk rosszakarónk nincsen. De azóta is ugyanúgy szabadon van.

Mikor jött a gyerekért, egyszer a férjem vitte le begipszelt lábbal. Az exem meg azt mondta neki-Most már nincs akkora pofád, te lenyomorított féreg. Jobban is teszed, hogy tudod végre hol a helyed...és arcon köpte...

Mikor én kérdeztem rá nála akkor meg csak annyi mondott, hogy hagyjam már a hülyeségeimmel. A férjem egy tiszteletlen bunkó fajankó. Minden valószínűség szerint másoknál is kiverte a biztosítékot a tiszteletlen viselkedésével...és hogy a sors mindenkit utólér...a hűtlen kú rvákat ugyanúgy, ahogy a mások családjára törő ellenségeket is..

Hogyan lehetne bebizonyítani hogy ő volt a felbújtó?

Ezen a két dolgon kívül telefonban nem mond, vagy személyesen se csinál soha semmi olyat ami felhasználható lenne.

2023. jan. 8. 16:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Következetes pali. A leírt esetben is logikusan cselekedett...annyi hogy a legtöbben a verés/árulás után ki is dobtak volna téged, és a per lezárta után is logikus hogy elegtételt vesz a csaladja ellen törők ellen, aki te vagy meg a palid. Valószínűleg úgy ítélte meg hogy csak így állítjátok le magatokat, tűntök el és hagyjatok békén őt meg a gyerekét.
2023. jan. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!