Hogyan sikerült zaklatókat, fenyegetőket leállítani ott, ahol a rendőrség nem tesz semmit, mert nem az a határ?
Ezt a verziót már kilőtte a kérdező. :P
Én abban sem vagyok biztos, hogy a négy évszakos klíma alkalmas ebben a formában az emberi faj számára. Nem véletlen, hogy ennyi hülye születik.
Ez valóban jó gondolat, abban az esetben, ha nincs a háttérben semmi amit titkolnod kellene. Amennyiben van, csak olaj a tűzre.
Konkrétumot nem tudok hirtelen felhozni, de mit tudom én, csalta párját, sugar baby lett, juttatásokért szexelt, ilyen jellegű oldalakon regisztrált.
Ezeket titkolhatja mind a családja, mind a barátai, ismerősei előtt is. Ha rendőrség nem foglalkozik vele, mert nem üti a határát, akkor valószínűsíthető nem egy kósza szex lehet a hátsó szándék, vagy anyagi javak. Ha megpróbál visszavágni dühösebb lehet a zaklató, és nem fenyeget, hanem cselekszik.
A nemek helyzetével és a megítéléssel teljesen egyet értek. Viszont a zaklatás tényét bizonyítani sem árt. Lehet egészen más ok van a háttérben, vagy éppen a #17 verziója. Az is lehet, hogy a kérdezőnek elég nagy bukni valója van a "zaklatás" tárgyán.
Szép csillagos az Ég
Elcsendesült a rét
Ezüstös fényét hinti ránk a holdsugár.
Már fújdogál a szél
Egy tücsök hangja kél
Lágy puha fészkén elszunnyad a kismadár.
Bérceken túl a völgyben lenn
A fényes napkorong is elpihen
Hát aludj gyermekem
Álmodj csak csendesen
A tó tükrén, az erdő mélyén csend honol.
Csak hunyd le két szemed
Hisz ágyacskád felett
Itt van mamácskád
S dúdolgatva így dalol:
Reggelre új nap virrad rád
majd játszol kergetősdit, bújócskát.
Hát aludj kedvesem,
álmodj csak csendesen.
Itt van mamácskád
S dúdolgatva így dalol:
mmm mmm mmm.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!