Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szalai Ádám vélhetően mit fog...

Szalai Ádám vélhetően mit fog kapni? Azért is érdekel mert én is jártam már így hogy ordibált velem az utcán valami barom de nem akartam hasonló balhét így inkább otthagytam a francba

Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen ez történt, állítása szerint az öccsét vették körbe és fenyegették. Gondolom, valami bírói figyelmeztetés vagy hasonló súlyú dolog lesz a végén, ha fel nem mentik. Majd meglátjuk milyen tanúvallomások érkeznek be.
2023. jan. 5. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Vagyis nem lehetett volna őket otthagyni?
2023. jan. 5. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha körbevesznek, nem olyan egyszerű otthagyni egy társaságot. De nyilván mindenki a saját verzióját adja elő, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
2023. jan. 5. 18:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Jó mondjuk én se tudtam előre hogy hagynak elmenni.

Csak azt tudtam hogyha ütök akkor négyen fogják tanúsítani hogy én kezdtem ráadásul ha jól tudom itt se ők kezdték...

Az a baj az ilyen helyzetekkel jogilag hogy ők nem csináltak semmit csak ordítottak amit még jogilag is szabad.

Azért meg nem lehet elítélni valamit amit meg fog tenni de végül nem tett meg.

2023. jan. 5. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha fenyegetnek és körbevesznek az nem biztos, hogy "semmi".
2023. jan. 5. 19:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok jogász de úgy tudom hogy amíg nem ütnek addig az semmi.

A lényeg az hogy olyanért nem lehet valakit elítélni amit nem tett meg.

Innentől kezdve ártatlan bárányok.

Persze ha van egy kamera felvétel amit elemeznek szakértők úgy már lehetséges más de úgy tudom hogy itt pont az a probléma hogy négyen tanúsítják azt hogy ők ártatlan bárányok a ketten meg az hogy fenyegették őket.

És azért azt se felejtsük el hogy mi se voltunk ott tehát nem tudjuk pontosan hogy mi történt csak hallottunk valamit.

Én alapból egyik pártján sem vagyok amíg nem tudom hogy kinek volt igaza de ez a fenyegetésért ütés egy elég ingoványos talaj.

Az igaz hogy én is legszívesebben ütöttem volna de ott egyedül ellenem tanúsították volna négyen hogy én kezdtem az egészet.

2023. jan. 5. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!