SZJA mentesség 30 év alatt, ki érti ezt?
Tudom nagyon rágott csont már ez de a mostani intézkedés miatt írtam ki a kérdést.
Egyetemen tanulok és van diákhitelem. A barátommal 3 éve vagyunk együtt és azt tervezzük hogy bevállalnánk egy gyereket a következő miatt:
- Szeretnénk gyereket és jó lehetőség lenne ez mert eltörlik a hitelem ha diploma után 2 éven belül szülnék,
- 30 éves koromig szja mentességet kaphatok amivel 2.5-3mFt ot tarthatnék bent a zsebemben.
Viszont valamit nem értek, elvileg a babavárót is tudnánk igényelni, viszont tudtommal házasságot kellene kötni ahhoz hogy valaki ezt felvehesse.
A kérdésem az lenne, ebben az esetben házasság is kellene a babaváróhoz, valamint a 30 éves kor alatti szja mentességhez, vagy ha diploma után gyermeket vállalok akkor csak ezt tudom igénybe venni és a babavárót csak akkor ha összeházasodtunk?
Nem igazán értem ezt most, mert azért 2 éven belül, legyen meg a baba meg még házasodj össze számomra értelmetlen… főleg hogy gyakornoki fizetésből élek.
Igen, pénzt akarok… még onlyfans re is fogok regisztrálni egyből, mit izgat a gyerek?
Leírtam szerintem érthetően mit akarok de úgy látom a szádba kell rágni.
Szeretnénk gyereket a jövőben 3-4 éven belül de mivel jött ez a lehetőség ezért inkább most vágnánk bele. Arra voltam kíváncsi a babaváró hitel jár-e vagy sem mert nem vagyunk házasok. Sem több sem kevesebb. Az hogy nekünk mi fér bele ( gyerek, házasság) ránk tartozik, a negatív, degradált válaszok meg nem izgatják a fantáziám fel.
Én azt nem értem, hogy világosan le van írva minden, de tényleg minden. Mivel egyetemre jarsz gondolom megy az értő olvasás is, ennek ellenére ide jössz provokálni....
Miért, de tényleg miért?
Igen, házasság kell a babaváróhoz, szívesen.
"Leírtam szerintem érthetően mit akarok de úgy látom a szádba kell rágni."
Igen, leírtad pontosan. Ezért írtam, hogy NE. Ne kelljen a szádba rágni....
Komolyan mondom ez az ország szánalmas.
Pénzért gyereket szülni,és ezt a kormányunk óriási összegekkel erőlteti, egyszerűen szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!