Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kell adózzak belőlük? Vagy...

Kell adózzak belőlük? Vagy ezzel a pénzkereséssel lehetőség miatt büntetést kapok?

Figyelt kérdés

Brave böngészőt használom pénz szerzésre de majd ha összegyűlt utalom Paypal-ra.

Honeygain használom és meg is kaptam már a kifizetést.

EarnApp-l is sikerült már pénzt szerezek, így most Paypal-on van teljesen 22,93 USD a PayPal egyenlegem.

De ezeket is elkezdtem használni Pawns app, Bee Network, ezeket is ki néztem de még gondolkodok róluk Packetstream, WatchTube.

Gondolkodok ebbe is bele kezdenék a Vidoza stb tárhelyekre raknám fel a filmeket és azt a linket be raknám Youtube-ra 5mp-es videóba és filmnézős oldalakra belinkelném, így kapnák a reklámokból pénzt.

Tudom nem lehet sokat keresni de azért jól jön a gyári munka után is még kis bevételhez jutni.

Szerintetek melyiket használjam vagy melyikbe kezdjek még bele?

De így nem akarok bajba kerülni mint ennél a videónál ami a YouTube-on található meg a címekkel:

Kékfény – Kalózper (2022.05.30.)

Kékfény – Kalózper (2020.09.15.)

2022. dec. 30. 23:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kérdőívet csinálom.az jó.
2022. dec. 31. 11:32
 12/16 A kérdező kommentje:

És kezdjek bele a többi be is ami a videókban van?

Írjátok be a YouTube-ra:

PacketStream Update! | Outstanding Passive SCAM App! 👏

Ha még se ajánljátok akkor miért nem?

Mások is használják főleg külföldön, pedig ott nagyon gyors netek vannak ott egy honnapba 100 ezret is meg lehet keresni, de nekem az annyira nem fontos csak 10 ezreket keresek az nekem pont jó mert akkor nem kell adóznom belőlük.

Kérdőívekből mennyit tudtál keresni?

2022. dec. 31. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Katar és Marokkó már foglalt, keress más támogatót. 😐
2022. dec. 31. 16:11
 14/16 A kérdező kommentje:

Én nem támogatok keresek, csak válaszokat akarok a továbbiakban hogy mennyire éri meg?

Ha nem akkor miért nem éri meg használni őket?

Ha PC nincs be kapcsolva akkor telon futnak, telefonok meg mindig mennek 3 db telom van.

2022. dec. 31. 21:52
 15/16 anonim ***** válasza:

1es

80ftra 9millat?

Nem sok slot ad 100000x wint.

Nem tudod melyik slot volt? Nem a Dead or Alive 2?

2023. jan. 2. 16:41
 16/16 mindentudó99 ***** válasza:
#15 Fogalmam nincs mivel játszott . Egy munkatársam az illető. De nem konkrétan ő mondta másodkézből hallottam ezt a 80- As tétet. Konkrétumokat nem tudok. De biztos hogy nyert tavaj előtt mert vett egy felújítandó házat falun
2023. jan. 2. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!