Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Intim képek kiszivárogtatása,...

Intim képek kiszivárogtatása, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

3 éve szakítottam a volt vőlegényemmel, mert elkezdett bántalmazni, verni, szóban, írásban, tettlegességben.

Örültem, hogy végre eltűnt az életemből nagy nehezen, rendőrségi segítséggel.

5 évet voltunk kapcsolatban, az utolsó 4 hónapban kattant el, nem mondta el soha, hogy miért, de azóta megházasodott, született gyereke, stb, nem is ez a lényeg.

Most karácsonykor pár embernek - akikkel nem vagyok jóban - küldött pár intim képet, ami csak annyit jelent, hogy a nemiszervemet fotóztam le közelről.

Max az ujjaim beazonosíthatóak semmi más, hiszen nem készült olyan jellegű kép.

És ezeket visszaküldték, tovább küldik random embereknek, zsarolnak, szekálnak vele.

Én figyelmen kívül hagyom, hiszen nem lehet rám bizonyítani.

De tudok jogi lépéseket tenni?

Vagy én is küldjem szét az ő pénisz fotóit?

Vagy engedjem el a témát?

2022. dec. 30. 10:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát, én megmondanám neki, hogy ha már annyira ki akarja szivárogtatni, töltse fel onlyfansre és akkor tud magának kurvát fizetni, ha már annyira nem vált be a neje.
2023. jan. 10. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolognak van ebben a helyzetben értelme, és ami fájhat a srácnak.

Becsöngetsz hozzájuk, bemutatkozol a feleségnek, hogy te vagy az ex, és hogy sajnos annak idején ilyen fotókat is adtál a pasinak, mert megbíztál benne, meg szeretted, de visszaélt a bizalmaddal, másokkal megosztotta a képeket, és most sokan zaklatnak téged, ezért azt javaslod, hogy tanuljon a te károdból.

A többit a feleségre bíznám, elintézi a férjét, és a férj vagy leállítja a haverokat, vagy belehúznak, bár szerintem ezt már nem nagyon lehet tovább fokozni.

2023. jan. 10. 16:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A nővel viszont légy kedves, mert lehet, hogy sok hazugsággal etette meg őt. Ja és akkor meg lehet mutogatni neki a képeket, üzeneteket, amit a srác haverjai küldözgettek neked, hogy elhiggye, és ne tudja kidumálni az exed, hogy hazudsz, meg bosszút akarsz állni rajta, mert elhagyott...
2023. jan. 10. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

"Ami a büntető részét illeti, tehetsz feljelentést ismeretlen tettesek ellen zaklatás vádjával, személyi jogok megsértéséért, stb. még egy rakás dolog biztos szóba jöhet."

Nem vagyok jogász, de felmerül egy kérdés. A bíró honna tudja, hogy a kérdező puncija van a képen, ráadásul nem baj, hogy a képen csak a nemi szerve látható?

2023. jan. 10. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!