Ha rámtámad ugye nem viszik el?
Figyelt kérdés
Ha a diagnosztizált mentális beteg barátnőm késsel nekemront, és pl. felhasítja az alkaromat, a szomszéd meg ráhívja a rendőröket, akkor beviszi a rendőrség? Ha megmondom a rendőröknek, hogy ne vigyék be, akkor is elviszik tőlem? Ilyen esetben a zártosztályra viszik?2022. dec. 24. 21:04
2/15 anonim válasza:
Hogyne vinnék el ha közveszélyes. Szabadlábon biztos nem fogják hagyni. Vagy börtön vagy zártosztály ha bizonyítottan beteg.
3/15 A kérdező kommentje:
Ennyire súlyos, hogy börtönbe kerülne? Nem inkább csak kényszergyógykezelnék? A zártosztályról ugye kiengednék utána? Én nem tennék feljelentést.
2022. dec. 24. 21:13
4/15 anonim válasza:
Hát ha nem büntethető a betegsége miatt, akkor kényszergyógykezelik.
5/15 Fsms válasza:
Kényszer gyógykezelésről sem könnyű kikerülni. Ha annyira súlyos évekig bent tudják tartani.
6/15 anonim válasza:
"A zártosztályról ugye kiengednék utána?"
Ha bizonyítottan meggyógyult akkor ki, de mint előttem írták, az évek.
7/15 A kérdező kommentje:
Az rettenetesen sok idő. Még annyi lenne a kérdésem, ha a SBO-t felkeresem egy nagyobb vágott sebbel, ha ott megkérdezik hogy szereztem, muszáj elmondanom?
2022. dec. 24. 21:25
8/15 anonim válasza:
Mondd, te teljesen ..iota vagy? Egy netto kozveszelyes ember megtamad es neked az jar az eszedben hogy jaaaj csak nehogy elvigyek vagy kideruljon mi tortent?!
9/15 A kérdező kommentje:
Nem csinál ilyesmit, csak elméleti a kérdés. Rajta kívül nincs senkim.
2022. dec. 24. 22:07
10/15 anonim válasza:
Ja, az mindjart mas! Ha nincs mas senkid, akkor siman hagyd hogy kibelezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!