130 ezer gyerektartás egy 11 éves gyerekre?
Kérdező
A kérelmeket mindig egyedileg bírálják el és ahogy már írták a jövedelmed nagysága számít, nem csak az emelkedő költségek.
Azonban jogos a felvetése, hogy ha eddig a 60 ezer volt megítélve gyerektartásként, a költségek meg ilyen extrém módon növekedtek, akkor nem csak neki kell ezt vállalnia, hanem fele részben neked is.
130 ezret nem fognak megítélni, csak ha az előző döntés óta jelentősen emelkedett a jövedelmed, de emelésre számíthatsz.
Ja, aranyasónak állt az exed?
Ennyire úgysem emelnék...
Sajnos sok olyan esetről tudok, ahol a gyerektartás inkább az anyuka- tartást jobban kimeríti...magukra költik inkább, mint a gyermekre.
Az exnek csak a törvényben megszabott minimumot adnám készpénzben a kezébe.
Ne én fizessem a műkörmöst. Azt fizesse az akinek most szopkodja a farkát.
Ahogy te is írtad a ruhát tábort, szakkört, zsebpénzt fizetném.
Amikor biztos vagyok benne hogy a gyerek kapja meg.
És akkor anyád miből fog megélni ?
Pontosítok.
És akkor anyád kiből fog megélni ?
17.
Kedves 17-es válaszoló!
A jelenlegi helyzetet elnézve, amibe beletartozik mutti is, magának köszönheti azt a jövőt, ami a múltjával és a jelenével alakít.
Majd élősködik máson. Az engem nem érdekel.
Ott a palija.
Apát akarom. Oá, oá, oá…l
"Az exnek csak a törvényben megszabott minimumot adnám készpénzben a kezébe.
Ne én fizessem a műkörmöst. "
Tudod, az nem úgy van, ahogy te képzeled. Az anya nem csak a pénzt teszi el, de ő most, főz, takarít is a gyerekre. Ő biztosítja az otthont, a nevelést. Ő szaladgál vele orvoshoz, szülői értekezletre, ruhát venni, mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!