Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Logó nyomtatása pólóra?

Logó nyomtatása pólóra?

Figyelt kérdés
Szeretnék nyomtatni ALDI-s logót egy polóra. Azt szeretném tudni, hogy ezzel ugye nem követek el semmit,ha a póló nem fog sehol nyilvánosan megjelenni, csak otthoni, saját használatra? Nem lenne semmilyen oldalon reklámozva, megjelenítve, forgalomba hozva.

2022. dec. 15. 20:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Én minap egy Adolf Hitleres pólóban láttam egy csávót a kisboltban. Innentől kezdve nem hiszem, hogy az ALDI bűncselekmény lenne.
2022. dec. 15. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:

1: az Aldi létezik, és perelhet, Adolf Hitler aligha.

Mondjuk nem hinném, hogy egy ingyenreklám miatt perelnének persze.

2022. dec. 15. 20:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
És ez mire jó neked, hogy saját magadnak reklámozod az Aldit? :-DDDD
2022. dec. 15. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:

Gondolom haveroknak mutogatni, mert miért ne :)

Kérdező, nyugodtan nyomtass. Amíg nem törvénytelen dolgot (pl. horogkeresztet) teszel közszemlére, addig kétlem, hogy probléma lenne. Úgyis csak magadnak csinálod, nem húzol belőle anyagi hasznot.

2022. dec. 15. 21:14
 5/14 anonim ***** válasza:
De baccameg, ha otthon hordod akkor meg nem mindegy, hogy bűncselekmény e? Vagy van kiskutyád, és majd ő feljelent érte?xDDDDD
2022. dec. 15. 21:37
 6/14 anonim ***** válasza:

A történet ott bukik meg, hogy a pólós nem fogja neked rányomtatni.

(Én edzős pólómra akartam nyomtatni annak a cégnek a logóját, ahol dolgozok. A pultos csaj azt mondta ilyet nem rakhat rá, pedig mutattam is neki a kártyám, hogy ott dolgozok.

Nagy nehezen meggyőztem, hogy kollégákkal edzek együtt, zárt, belsős helyen, nem az utcán fogom hordani.(tényleg)

Úgy nagy nehezen beadta a derekát, végül még kedvezményt is kaptam a végén. (Írom ezt úgy, hogy mutattam neki hogy ott dolgozok és nagyon sokáig kellett puhítani)

2022. dec. 16. 06:47
 7/14 anonim ***** válasza:

Volt már ez a kérdés LIdl-vel is, ha jól emléxem... :)))

De igaza van a #6-nak, profi pólós cég nem fogja rányomtatni, mert védett névjegy - és ők üthetik meg a bokájukat, ha szerzői jogokat sértenek.

2022. dec. 16. 10:31
 8/14 anonim ***** válasza:

#7 nem is kell profi pólós céghez menni. Egy sima utcasarki, vagy plázás nyomda is visszautsítja.

Asszem az 5. helyen sikerült megoldanom a pólót.

2022. dec. 16. 10:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Érdekes megállapítások...

Akkor kérdezem, hogyan tudnák megbüntetni az eladót? Hogyan tudna lebukni? Eszembe nem jutna...

Tehát én úgy képezelem el, hogy bejön, ezt meg ezt szeretné rányomtatni, oszt onnantól ha kifizette azt csinál vele amit akar, nem az én dolgom.

2022. dec. 16. 10:50
 10/14 anonim ***** válasza:

9: NEM!

UGyanis szerzői joggal védett termékvédjegyet TILOS felhasználni, a márkatulajdonos engedélye nélkül. Az üzletet/vállalkozást jól megbüntethetik, vagy be is zárathatják. Ezzel egy normális cég önmagától tisztában van...

2022. dec. 16. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!