Diákként feltudok jelenteni egy tanárt becsületsértésért?
Az egyik tanár az iskolánkban megalázott az egész osztály előtt.
Anyukám szerint, hagyjam a fenébe, de én nem akarom annyiban hagyni, azt akarom,hogy ő is érezze magát megalázva.Egy rendőrségi feljelentés, szerintem az lenne számára.
A havi probléma az átlagnál erősebb vérzéssel, erősebb görcsökkel jár nálam. A nőgyógyász szerint normális,nincs semmi rendellenesség, együtt kell élnem vele,hogy ilyen.
Az egyik tanár olyan csúnyán szólt be emiatt a múltkor,hogy legszívesebben hazamentem volna.Ráadásul az osztály előtt.Az illető nő, nem is férfi, csak már öreg, besavanyodott, szerintem utálja a fiatal lányokat.
Egy diákkal nem beszélhet így, ki kellene rúgni az intézményből ilyesmiért.
Nem fogják kirúgni, mert nincs kit a helyére tenni. Köztudottan pedofil tanárok is a pályán tudnak maradni, egyszerűen mert ha kirúgják, senki nem fogja tanítani azt a tárgyat. Ezért vonulnak egyesek az utcára mostanság, hogy ez a helyzet (is) legyen megoldva.
A rendőrség ki fog röhögni ha ezzle mész oda.
Amit tehetsz az az, hogy tanítod a környezetedet. A menstruáció egy természetes dolog. Aki nevet rajta, képzelje el, hog ymi lett volna, ha az anyjának nem lett volna ciklusa. na mi? Hát ő nem születhetett volna meg:D
Gondolj erre úgy, mint egy zűrőre. Aki elég ostoba ahhoz, hogy a menstruáción megrökönyödjön vagy nevessen rajta, az ostoba mint a föld, fölösleges vele foglalkozni.
1, "Köztudottan pedofil tanárok is a pályán tudnak maradni"
Persze biztosan azért "egyik tanár olyan csúnyán szólt be emiatt " szólt be neki csúnyán, mert szereti a gyereket. Vagy......csak többen kéredzkedtek ki a WC-be, hogy mobilozzanak, aztán fél árig nem is jönnek be, majd eljátszák kövi órán, hogy semmit sem értenek a matekból, mert ugye ők kint voltak wc-én és p*rnót néztek
3, te miről beszélsz?
Tavaly volt egy botrány abból, hogy egy föcitanárhoz a lányok már kb nagykabátban jártak órára, mert annyira bámulta őket, többükkel próbált chaten flörtölgetni.
Többször jelezték az osztályfőnöknek és az igazgatónak, hogy baromira nyomulós a csávó, az igazgató el is besézlgetett vele, de ennyi. A kirúgás fel sem merült, mert nem lett ovlna aki föcit tantson a suliban.
Aztán két srác az osztályból csinált egy ál-profilt és úgy kezdett beszélgetni vele. A csávó fürdőruhás meg alultöltözött képeket kért az álprofiltól, akiről úgy tudta, hogy egy 13 éves lány. "a korod nem zavar, csak ki ne derüljön", mondta.
Végül a srácok nyilvánosságra hoztak screenshotokat, ahol elég egyértelmű dolgokat írogat a tanár. Erre ellenük indult rendőrségi eljárás az álprofilos megtévesztés miatt, meg személyiségi jogok stb....
Mivel a dolog médianyilvánosságot kapott, így végül a srácok elleni eljárást ejtették, a tanárt pedig közös megegyezéssel eltávolították a suliból
Közös megegyezéssel. Azaz nem kirúgták. Ez fontos, ugyanis a tankerület nem vesz fel olyan tnaárt egy iksolába, akit a másik iskolából már kirúgott. De mivel közös megegyezéssel távozott, így simán minden gond nélkül a pályán maradhat, hiszen azon az iskolán kívül kb bárhova felveszik, mert ugye tanárhiány van, még örülni is fognak neki.
Szóval létező jelenségről van szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!