Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elérhetem, hogy vasárnap este...

Elérhetem, hogy vasárnap este bezárják a kocsmát mellettünk?

Figyelt kérdés
Reggel krva korán kelek, ezek az alkoholista parasztok meg kiülnek és itt üvöltöznek. Vagy van lehetőségem elérni hogy 10kor kuss legyen, vagy lemegyek és szét kaszabolom mindet a picsába. Mindennek van egy határa.
2022. dec. 11. 22:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2022. dec. 11. 22:09
 2/17 anonim válasza:
84%
Szabad kérdeznem, hogy te a kocsma melletti szomszéd gyrosos vagy, hogy mindenkit szétkaszabolsz?
2022. dec. 11. 22:10
 3/17 A kérdező kommentje:
#2 én egy olyan ember vagyok, aki tekintettel van másokra és úgy, hogy hajnal 3kor kelek már aludnék este 10 után, nem pedig az alkesz parasztokat hallgatnám ahogy üvöltöznek meg vihognak.
2022. dec. 11. 22:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az önkormányzatodnak kell lennie rendeletnek a nyitva tartásról.
2022. dec. 11. 22:17
 5/17 anonim válasza:
100%

Értem, így már más a helyzet. Elég szar meg kell valljam. Több opció létezik:

1. ha elköltözöl egy olyan helyre ahol nincs a közelbe kocsma.

2. ha szóvá teszed ezt a kocsma tulajdonosnak és esetleg találsz magad mellé még egy pár embert aki hasonló véleményen van akkor csendháborításért akár feljelenthetitek

3. belenyugodsz és veszel füldugót

2022. dec. 11. 22:20
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Annak ellenére hogy én is szeretek időnként szombat este piasan üvöltözni meg hangosan röhögni....

Szóval kocsmán kívül az utcán a kocsma előtt ez feljelentési és akár bezáratasi indok.

Mifelénk kb fut ki a tulaj a kocsma elé ha 1 hangos szó vagy röhögés van, mert megba ssza vagy bezáratja az önkormányzat a kocsmàt ha csendháborít.

2022. dec. 11. 22:30
 7/17 anonim ***** válasza:
8%

"van lehetőségem elérni hogy 10kor kuss legyen?"

Van. Elhúzol a vérbe

2022. dec. 11. 22:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Csendháborítás helyett birtokháborítás inkább ül. Mindenkinek alapjoga a pihenéshez való jog, amit a szomszéd kocsmából átszűrődő zaj a te ingatlanodban is ellehetetlenít. Lehet perelni (nem árt egy jó ügyvéd). Persze ettől még valószínűleg nem fog megszűnni egy csapásra ez az állapot.
2022. dec. 11. 22:34
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

Melyik kocsma ez? Gondolom nem csak te laksz ott.

Másokkal összefogni nincs lehetőség,és közösen keresni jogi megoldást?

2022. dec. 11. 22:45
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
A masik lehetőség, összedobtok egy kis lét és én meg 1 barátom minden nap odamegyünk 1 hétig és 10 után aki az utcán van azt a porba zúzzuk, a tulajt pedig lefenyítjük.
2022. dec. 11. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!