Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezzel most mit csináljak?

Ezzel most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hajnali fèl kettőkor nègy rendőr dörömböl az ajtomon, hogy török zúzok... Annyira jó volt erre kelni... Majdnem bevittek, mert üvegszilánk is volt a talpamon. De szállodában dolgozom, ès ma összetörtem 6 poharat, amibe belelèptem... Ha 20 perc alatt nem üvölti el magát a csávó mèg be is visznek.... Feljelenthetem a bejelentőt?
2022. dec. 9. 01:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pff. Nekem is volt hasonló szomszédom.

Konkrétan arra is hallottam az ordibalas, mikor este letettem egy pohár vizet az éjjeli szekrenyemre ( volt pohár alatet is). Vagy mikor a barátnőmek atjottek és este a padlóra pakoltak ki dolgokat ( arckrem stb, szóval nem sulyzokat vagy téglát) es arra is jött a “ kv@ anyád “ .

A legjobb az volt, mikor a fölöttem levő tanult csellozni, néha meg veszekedett a párjával, es az alattam levő azt hitte, én vagyok, így verte a radiátor csövet, amitől meg inkább nem tudtam aludni / tanulni … de sose kopogott be vagy ilyesmi, inkább ütötte a csövet . Akar éjjel random olyan zajra, amit nem is hallottam, mert aludtam …

Szóval vannak ilyen hibbantak. Szerencsére nálam hamarabb feladták, ok koltoztek el előbb, es érdekes mod az utána szomszédnak semmi baja sem volt.

Ha legközelebb ilyen van, remelem ugyan így el szúrja. De az a baj, hiába jelentgeted, nincs bizonyítékod rá. Legközelebb talán említsd a rendőröknek, hogy nem ez az első eset, es menjenek fel hozza, hallgassak meg stb, hátha rájönnek , mit hall, az is lehet, hogy csak hallucinal .

2022. dec. 9. 02:25
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Hogy jön ide a szálloda, és hogy tud a talpadban szilánk lenni a munkahelyen, gondolom nem mezítláb dolgozol, és nyilván azt kiszedted is volna, mielőtt aludni mész?

Ezért nem is vinnének be amúgy, legfeljebb a pszichiátriára; főleg, ha látják, hogy ennek nyoma sincs!

Kicsit gondold át, mielőtt trollkodni akarsz!

2022. dec. 9. 02:25
 3/11 A kérdező kommentje:

2: a cipőtalpamon volt üvegszilánk.

A story nem lett pontos: amèrt majdnem bekerültem: ledózerolta a bolondja az emeletes ház földszintjèt. Majd az èn címemet adták meg. Kijöttek a rendőrök ott volt a cipőmön a szilánk, meg a nedves sár. Mèg hihető is a sztory.... Valóságban a munkahelyen összetörtem 6 poharat, amibe belèptem, ès az utcán ahogy hazamentem, összeszedtem a sarat....

2022. dec. 9. 05:36
 4/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt a kèpet kaptam reggel.... Hogy ezzel akartak megvádolni :)

2022. dec. 9. 05:39
 5/11 A kérdező kommentje:
2022. dec. 9. 05:40
 6/11 anonim ***** válasza:

1 voltam :)

Ezt azért emlitetted volna korábban :) Mármint így más a sztori :)

Ha úgy gondolod, van alapja és tudod bizonyítani, hat jelentsd :)

2022. dec. 9. 06:04
 7/11 A kérdező kommentje:

Az alattam lèvő szomszèd hívta rám a renőrt...

Este èn abban a hitben voltam higy hangoskodâs miatt hívta rám....

2022. dec. 9. 06:11
 8/11 DK-s ***** válasza:

Ne legyél te abban olyan biztos, hogy az alattad lévő konkrétan rád hívta ki a zsarukat!

Azok valszeg annyit tudtak hogy a bejelentő feletti lakóról van szó, amit a bejelentőtől tudhattak, és bepróbálkoztak nálad.

Igen, ekkora k'csögök.

2022. dec. 9. 07:42
 9/11 A kérdező kommentje:
De, mert a gondnok beszèlt vele
2022. dec. 9. 07:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Troll.
2022. dec. 9. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!