Mindenkinek kiadják a nyelvizsgát MOST vagy eldönthetik?
MOST-ról van szó.
Nem teljesen értem a bejelentést. Nekem olyan szakom volt, ahol biztos nem engedi el az egyetem. De ez jövőre lesz esedékes és most mindenkinek kiadják???????
Miről beszélsz?
Mostantól jogszabály által előírt nyelvvizsga-kötelezettség a diplomához. De ha az adott egyetem az adott szakjához előírja, akkor nyelvvizsga nélkül továbbra sem lesz diplomád.
A nyelvvizsgát meg természetesen nem mindenkinek adják meg, csak annak, aki sikeres vizsgát tesz.
Igen, már el is kezdték kiküldeni.
A tiéd is hamarosan érkezik.
Annyi, hogy aki jelezte, annak nem középfokút küldenek, hanem felsőfokút.
Lehetnek kommunikációs problémáid az életben, ha hülyének nevezed azokat, akik nem olvasnak a gondolataidban.
Velem is előfordult már, hogy értelemzavaró elírást csináltam. Amikor rájöttem, korrigáltam, és inkább elnézést kértem a hibáért, nem a többieket neveztem hülyének. Diplomád lesz, de attól még bunkó ember maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!