Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem alsógatyaboxerre milyen...

Nem alsógatyaboxerre milyen jogszabályok vannak?

Figyelt kérdés
Nem is a kutyára gondolok.
2022. dec. 4. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Pl áfa-törvény.
2022. dec. 4. 17:19
 2/14 Sulek Péter ***** válasza:
91%

Ez a jogszabály hasznos lehet.

175/2003. (X. 28.) Korm. rendelet

a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről

[link]

2022. dec. 4. 17:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ilyen elméletileg nem lehet nálam?
2022. dec. 4. 17:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem elméletileg, hanem gyakorlatilag sem. Téged amúgy nem zavarna, ha a rómaiak csak úgy random bozótvágókkal szaladgálnának?
2022. dec. 4. 17:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
KKVE, vagyis közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül. Ha közterületen van nálad, és nincs megfelelő módon elcsomagolva, akkor szabálysértés szabható ki rád. A vonatkozó törvény nem rendelkezik a szabályos elcsomagolás módjáról, az az intézkedő rendőrre van bízva.
2022. dec. 4. 18:07
 6/14 A kérdező kommentje:
4 ők ígyis azokkal járnak következmény nélkül.
2022. dec. 4. 19:04
 7/14 anonim ***** válasza:
Normális esetben nem, legfeljebb pillangókés van náluk. A bozótvágó csak "komoly konfliktus" esetén kerül elő.
2022. dec. 4. 19:24
 8/14 A kérdező kommentje:
Tökmindegy, ezek ellen pont emiatt ígyis úgyis futok ha tehetem. De nem árt ha van egy ilyen nálam. Hol lehet beszerezni normális minőségűt
2022. dec. 4. 19:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Te valami gettóban élsz? Minek hordana az ember ilyesmit magával?
2022. dec. 4. 19:54
 10/14 A kérdező kommentje:

Minap verekedésbe kerültem. Villamoson belémkötött éjjel, mert nem vettem róla tudomást. Láttam perifériából, hogy jön és a fülesen is áthallatszott, hogy itt valamit akar, de nem néztem rá. Elkezdte a vállamat bsztatni. Következő megállóban inkább leszálltam, helyet csinálva félretoltam, de jött utánam, mint utólag kiderült. Ahogy leszálltam, a kabátomba a nyakrésznél belekapaszkodott és próbált elhúzni vagy megrántani nem tudom, én ekkor előre megindultam, hogy elengedje, aztán visszafordultam és megütöttem, de nem sikerült kiütni. Elkezdtem hátrálni, de összeszedte magát , és feltett kezekkel elindult felém, de itt már láttam mit csinál, belerúgtam kétszer a térdébe és mivel az érthetetlen őrjöngése mégrosszabb lett, és nem állt rá már a lábára, megfordultam és elfutottam.

Hozzá vagyok szokva, hogy a sípcsontom zúzódik, de jobban örültem volna, ha be tudok nyúlni már a belső zsebembe a villamoson, és felvenni a boxert, hogy az első ütés elég legyen.

Budapest ez a gettó

2022. dec. 5. 00:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!