Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha esetlegesen a szomszédomban...

Ha esetlegesen a szomszédomban bántalmazás gyanúja áll fenn, mit tehetek?

Figyelt kérdés

1. Egyedülálló gyenge fizikumú nő vagyok és amúgy sem kenyerem a fizikai sem szóbeli erőszak. Ja és a barátaimé sem! (Nyilván önvédelem kivétel).

2. Ez csak gyanú, de azt sem akarom, hogy a gyáva hozzáállásom miatt valami nagy baj történjen, vagy konkrétan kimondva valakinek a halála következik be.

Nos: csúnya kiabálást hallok egy férfi részéről. Egyik nap huppanást is hallottam, de nem tudtam, hogy ki vagy mi huppant.

Kb havonta fordul elő ez a kiabálás ez a huppanás most először. (Legalábbis amikor itthon tartózkodom).

Mit tehetnék?

2022. dec. 3. 17:48
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
48%

Ha nem túl egyértelmű, hogy mi történik, akkor érdemes kérdezgetni a többi szomszédot, hogy ők mit hallanak, vagy tudnak róla.

De mindenképp inkább hívd többször a rendőröket, mint egyszer nem, amikor helyzet van. :)

Sajnos a mi szomszédaink is ilyenek, ott a nő bántja a férfit, meg többször is hívunk rendőrt vagy mi, vagy a többi szomszéd.

Elvileg a rendőr nem mondhat adatokat akkor sem, ha nem kéred, de azért érdemes kérni.

Illetve még annyi, hogy a rendőröktől sem kell félni, ne hagyd, hogy azt mondják pl sokadik alkalommal, hogy ők nem mennek ki, mert nem ez a dolguk - de ez a dolguk, nem lehet tudni, hogy melyik alkalom a komoly.

2022. dec. 4. 11:18
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

#21: nehogy már komolyan vedd...! :)))

Unatkozós kitalált történet. Mint az összes többi álkérdése.

2022. dec. 4. 11:21
 23/28 anonim válasza:
33%

Kedves 20/21!

Ha azért írta ki a kérdező, mert kíváncsi a következményekre, akkor legalább most tudja, hogy hívnák rá a szomszédok a rendőröket.

Legalább ma is tanult valamit! ;)

De a válaszod adott egy új, különleges nézőpontot, köszönjük szépen!

Mert valóban, azt, hogy ki írta ki a kérdést, azt nem tudhatjuk.

(és kedves kérdező, nem szeretnélek megbántani, csak arra mutattam rá, hogy miért kell vigyázni a válaszadással :))

2022. dec. 4. 11:34
 24/28 anonim válasza:
69%

21 vagyok, nem ismerem a régebbi kérdéseit, lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem. :)

Ha unatkozott, legalább most jól szórakozik. ;)

Nem veszem feltétlenül komolyan, csak szerettem volna, hogy amennyiben tényleg van problémája, akkor meg tudja oldani. (Igen, nem feltétlenül az a legjobb, ha itt kérdezi, ahol mindenki névtelenül trollkodik)

2022. dec. 4. 11:40
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

24: ott volt linkelve 2+2 korábbi kérdése a #13 és 17-es kommentben.

Nyugodtan kattints ezekre...

2022. dec. 4. 11:42
 26/28 A kérdező kommentje:

Látom nagyon rá vagytok izgulva az koromra.

Az ember már az anonimitását sem őrizheti meg?

2022. dec. 5. 09:09
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

26: az anonimitásod eleve adott, hogy titkosra állítottad be a nicknevedet.

De ezek után miért kell összevissza hazudozni, és kitalált álproblémákat kiírogatni a saját nevedben????

2022. dec. 5. 10:57
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozik nyilván, az utókornak már itt maradnak a linkelt kérdések.
2022. dec. 5. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!