Ha esetlegesen a szomszédomban bántalmazás gyanúja áll fenn, mit tehetek?
1. Egyedülálló gyenge fizikumú nő vagyok és amúgy sem kenyerem a fizikai sem szóbeli erőszak. Ja és a barátaimé sem! (Nyilván önvédelem kivétel).
2. Ez csak gyanú, de azt sem akarom, hogy a gyáva hozzáállásom miatt valami nagy baj történjen, vagy konkrétan kimondva valakinek a halála következik be.
Nos: csúnya kiabálást hallok egy férfi részéről. Egyik nap huppanást is hallottam, de nem tudtam, hogy ki vagy mi huppant.
Kb havonta fordul elő ez a kiabálás ez a huppanás most először. (Legalábbis amikor itthon tartózkodom).
Mit tehetnék?
Szerintem hívd ki a rendőrséget azzal, hogy milyen hangokat hallasz, és kérd h ne adják ki az adataidat.
Nem, nem fog egy csapásra minden megoldódni ettől, de hátha kicsit visszafogja magát a pasi vagy a nő esetleg bátorságot szeret az esetből…és ha minden alkalommal
kihívod a rendőröket, egy idő után ismerni fogják. Ennél többet szerintem nem tehetsz
De akkor is látni fogod, ha a férfi nem akarja hogy találkozz vele. Akkor is tudhatod, hogy van valami. Érted?
Nehéz téged komolyan venni.
2014-ben 26 éves voltál, egy év múlva 20.
4 és válaszoló 18.01-kor
Gondolkodtam rajta, hogy kihívók rendőrt.
És utána mi szokott történni? Nem folyik vér és esetleg nem is látszik a nőn külsérelmi nyom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!