Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez ellen miért nem hoznak...

Ez ellen miért nem hoznak törvényt?

Figyelt kérdés

Felénk lakik valami gengszter-féle, vagyis a pénzét nem munkából teremti elő hanem kvázi mások átb#szásából. Mindent amit az ilyen pénzekből vesz (kocsi, ház, stb) a felesége nevére irat, így papíron nincs semmije és így jogilag el sem tudják tőle venni, le sem tudnak foglalni semmit.

Miért nem hoznak olyan törvényt illetve csinálják azt a hatóságok, hogy ha neki papíron nincs semmije, akkor megnézik hogy na a felesége nevén vajon miből van 30 milliós kocsi, ha semmi nyoma legális munkának akkor lefoglalják.

Miért nem ezt csinálják a hatóságok? Mert így nagyjából mindenki tudja az igazságot, viszont a törvény miatt a nyomozóhatóság képébe röhögnek a bűnözők.

2022. dec. 3. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Mert a politikusok is ezt csinálják.
2022. dec. 3. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
17%

régen ilyen törvények voltak :

- Hogy az egész családot (a ház népét/lakóit bűntették)

pl.:

- Ha valaki lopott

- Ha valaki erőszakoskodott

Logikus, hisz a lopásból a házban élő családok is részesültek (sőt feltehetőleg együtt csinálhatták, vagy egymást tanították ki, vagy egymástól tanulják).

2022. dec. 3. 14:20
 3/9 Szabi15 ***** válasza:
62%
Szerintem az adóhatóság ezt büntetné egyébként, mert kétlem, hogy adózik ezek a jövedelmek után. Pont szeretik az ilyeneket, ahol semmiből lesznek házak meg autók. Tegyél névtelen bejelentést. ;)
2022. dec. 3. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
6%

BORSODBAN,a szülők/rokonság a fiatalkorú gyermeküket tanítják ki a lopásra, vagy a testvér a testvérét.

- A családban egyet büntetnek meg,akinek nincs a nevén semmi,és a család többi tagja meg dúskál a megszerzett vagyonban.

Ilyenkor én ugyanazt tenném, mint a régi törvények, hogy :

- a HÁZNÉPNEK (tehát a házban lévő családnak) kellene FIZETNIE (felelősséget vállalnia) !

- Logikus, mert a szülőnek/felmenőnek felelőssége van a gyermeke/leszármazottja iránt !

Ha a leszármazott nem azokat az erkölcsi értékeket képviseli mint a szülő, akkor :

- Vagy nevelje át a rendes útra, vagy

- tagadja ki (küldje el otthonról).

MÁSKÜLÖNBEN viselje GYERMEKE erkölcsi tettének a felelősségét.

2022. dec. 3. 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#3 már nem lehet a NAV-nál bejelentést tenni, nemhogy névtelent.

Pár éve törölte el a fidesz a lehetőséget, nyilván önmagukat védve, azután is indult meg a közpénz jellegét elveszítő pénz áramlásra például a matolcsy klánba is.

2022. dec. 3. 14:32
 6/9 Szabi15 ***** válasza:
100%
3/5 vagyok. 5/5 ezt nem tudtam. De hú de felbosszantottam most magam ezen. Én nem vagyok az a jelentgetős fajta, de azért ez vicces..
2022. dec. 3. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Te kérdezted valamelyik nap is, hogy miért jár a szomszéd karibi nyaralásokra fekete luxus autóval?
2022. dec. 3. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

Rengeteg olyan ember van, akinek nincs háza, lakása, gépjárműve, milliókat kellene átvizsgálni, zaklatni őket, ugráltatni. Másrészről a házasság vagyonközösség, így az ingatlan is közös, ha olyan pénzből veszik, hiába van egyikük nevén.

Összességét tekintve sokkal többe kerülne, mint amennyit legjobb esetben is be tudnának hajtani rajta.

2022. dec. 3. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

"Ez ellen miért nem hoznak törvényt?"

Vajon miért nem hoz ilyen ellen törvényt egy kormány?

Nem nehéz kitalálni...

2022. dec. 7. 05:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!