Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valakit azonnali hatállyla...

Ha valakit azonnali hatállyla kirúgnak (nem próbaidős) akkor evidensen azonnal felfüggesztheti a munkát végleg? nincs olyan hogy de ezt meg azt még fejezd be?

Figyelt kérdés
2022. dec. 2. 18:16
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha a főnök behívja az irodába és átadja a felmondólevelet akor az illető úgy jön ki az irodából hogy nettó mehet is haza? Nem köteles többé egy tollvonást se tenni?
2022. dec. 2. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Igen akkor csapot-papot ott hagyhatsz.
2022. dec. 2. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:

na ezt én is így gondoltam ők meg furcsa mód még azt gondolták azt a napot végig viszem. hát tévedtek.

de vajon miért gondolhatták így?

2022. dec. 2. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Mert hülyék.
2022. dec. 2. 18:43
 5/9 A kérdező kommentje:

na várják nincs vége!! követelnek rajtam 1 napi béremet, mert az azonnalit reggel közölték és úgy gondolták még azt a napot megcsinálom, így kifizették az utolsó béremet majd jött egy levél hogy az 1 napra esedékes béremet fizessem ki.

arra várhatnak.

2022. dec. 2. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Hallottál már felmondási időről?
2022. dec. 2. 18:51
 7/9 A kérdező kommentje:
azonnali hatályi felmondás esetén milyen felmondási időről beszélsz elárulod?
2022. dec. 2. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Ha azonnali hatályú volt a felmondás, akkor megkárosítottad a cégedet a hanyag munkáddal. Azt nem lehet csak úgy indoklás nélkül adni.
2022. dec. 2. 18:55
 9/9 A kérdező kommentje:

„akkor megkárosítottad a cégedet a hanyag munkáddal. Azt nem lehet csak úgy indoklás nélkül adni. „

de én nem ezt kérdeztem. Nem ez volt a kérdésem!

Mellesleg kár akkor van ha azt BIZONYÍTOTTÁK joghatósági eljárásban. Az nem úgy van hogy szarf***ú főnök böfög egyet. Bíróság bizonyítás és akkor lesz kár ami behajtjató.

De mondom: én nem ezt kérdeztem, és ennek köze nincs a kérdésemhez.

Én azt kérdeztemn se többet se kevesebbet ha nekem kezembe nyomják az azonnalit, akkor miért tennék onnantól egy tollvonást is? Hiszen a munkaviszonyom a közlés pillanatában megszátn (le is van írva a cég által) de ha nincs már munkaviszonyom miért tennék egy tollvonást is.

2022. dec. 2. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!