Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem kaptam érdemi informáciot!...

Nem kaptam érdemi informáciot!!! Az unokatestvérem megvert és elvette az értékeimet, már volt elökészitö ülés az elsön nem jelent meg igy majdnem 3 honapal késöbb lett megtartva,a 2.ik elökészitö elött lett nem sokal körözés kiadva, Folytatás?

Figyelt kérdés

Megfogták és vitté elökészitö ülésre(van felfügesztetje majdnem 3 év) igy ha elitélik aztis lekell ülnije(azt nem velem szembe követte el mást lopott meg és vert meg)

Az elökészitő ülésnél elismerte hogy megvert és elvette az értékeimet,igy Februárba majd lesz tárgyalás,na de azt mondta hogy ö nem fog a tárgyalásra elmenni, Ha nem megy el akkor. A biro az ügyészseg letudja zárni velem ezt az esetet? Vagy nélküle nem lehet és akkor uj idö pont lesz? Ha nem jelenik meg akor mikor adnak rá körözést? És mikor mennek érte?

2022. nov. 29. 16:04
 1/6 A kérdező kommentje:
A rokonok is haragudnak rám mert van egy lánya és van 1 felesege és hogy miattam a család belefog rokkani,szerintük pézt kellet volna kérnem és nem szabadott volna feljelentenem az unokatesom
2022. nov. 29. 16:05
 2/6 Fsms ***** válasza:
54%
Ha beismerte, akkor a vádlott távollétében , de ügyvédje jelenetében hozhatnak ítéletet. Egyébként ha nem jelenik meg valóban körözést adnak ki ellene és le kell ülnie a a felfüggesztett büntetést is.
2022. nov. 29. 16:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Beismerte de nem mondott le a tárgyalásrol valo jogárol(elökészitö ülésezésnél vallota be) igyis megtartják nélküle? És mikor adnak ki körözést nála? Meg mikor viszik körözés után? Elökészitö ülés nél se jelent meg majd 1 honapra volt körözés kiadva rá,és még akor se mentek a 2.ik ülésezésre mentek elötte ,mért ha megjelene akkor lese tartoztatnák rögtön? Az a baj a rokonság is eleg merges rám,2_8 évet kaphat plusz a felfügesztett évek is
2022. nov. 29. 16:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Szoval roszabb esetbe majd 10 éve is lehet a felfügesztettel együtt
2022. nov. 29. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Remélem ülni fog vagy 10 évet, de mellé téged iskolába kéne küldeni. Brutális, felnőtt emberek ennyi ésszel…
2022. nov. 29. 17:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Hat remelem enis mert megvert es elvette ertekeim,csak nem tudom menyi ido utan adjak ki a korozest iranta es mikor mennek erte azutan
2022. nov. 29. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!