Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit gondoltok a black lives...

Mit gondoltok a black lives matters mozgalomról?

Figyelt kérdés
Bármilyen véleményt szívesen várok

#rendőrség #blacklivesmatters
2022. nov. 25. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
37%

A civilizáció ellenségei. Ha rajtuk múlna, ilyen világ köszöntene be mindenhol Nyugaton:

https://www.youtube.com/watch?v=03z2-SQfDhM

2022. nov. 25. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván szép dolog a másik elfogadása, de azért a ló túloldalára sem kellene átesni.
2022. nov. 25. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Kipusztítják a fehéreket.
2022. nov. 25. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
2, Nem teljesen. Eddig az illuminálti a gyarmatokat zsarolta ki. Most a fehéreket csinálja ki, mert mi kiállunk magunkért és ragaszkodunk a demokráciához. Majd utánunk bevezetik a feketéken, arabokon a New World diktatúrát
2022. nov. 25. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
12%

Johet az incel lives matter is :)

38F incel

2022. nov. 25. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kedvelek olyasmit, ami megosztottságot idéz elő. Mindenki élete ugyanúgy számít, a rendőrökre meg szükség van.
2022. nov. 25. 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:
97%

Azt, hogy rohadtul unalmas már.

Mindenki érti, hogy el kell fogadni a másikat.

2022. nov. 25. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Nemtom, lesz*rom.

Engem nemigazán izgat mások származása, bőrszíne, szexuális identitása vagy orientációja stb....

De így... nagoyn nem érdekel:D Szóval lényegében én megtestesítem az ilyen mozgalmak célját. Csak pont emiatt kb nyitott kapukat döngetnek, hisz.. "fogadd eeeel" "jólvan bro, hagyjál már, amíg nem bszogattál, engem ez az egész téma nem is érdekelt":D

Serintem ezeknek a nagy pusholós kampányoknak nem túl jó a hatékonysága. Erőszakosak, feltűnőek. Pedig az elfogadás lényeg,e hogy a füled botjt sem mozdítod pl a bőrszín különbség miatt. Viszont ha ők ennyire kiemelik, akkor pont hogy nem ezt érik el.

Mondjuk jobb ötletem nekem sincs hogy lehetne az elfogadást növelni, hisz ha csöndben vannak, nincsenek hatással emberekre.

2022. nov. 25. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Fehérellenes, rasszista, kommunista szervezet. Be kellene tiltani. Egyébként nincs bajom a normális négerekkel.
2022. nov. 25. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!