Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bűncselekmény alszol mindenfél...

Bűncselekmény alszol mindenféle pénzt lefénymásolók színesben és berakom egy gyűjteményembe? A bűncselekmény Akkor hogyan tudom úgy megcsinálni hogy ne legyen az úgy gondolom hogy például ha csak egy oldalasan

Figyelt kérdés

másolom akkor is bűncselekmény vagy ennél bonyolultabb módosítás ha azt akarom hogy ne legyen bűncselekmény?

Mivel egy lapozható gyűjtemény lenne ezért nem akarnám minta felirattal ellátni, Akkor már inkább a méretét kicsinyíteni a fele akkorára Bár inkább csak annyira legyen kisebb ami már feloldoz a bűncselekmény alól Vagy ez hogy van?

2022. nov. 24. 09:53
1 2 3
 11/21 Gugu Gabor ***** válasza:

Mit szeretnél ezzel az albummal?

Valódi bankjegyek miért nem jók?

Egyébként azt kell elérni hogy ne legyen alkalmas megtévesztésre, pld méretén jelentőssen változtatasz az 1mm nem hiszem hogy számít, fotópapírra nyomtatod egyoldalas nyomtatás stb.

2022. nov. 24. 13:28
 12/21 anonim ***** válasza:

8-as, azt hiszed nem jön le, min járatod az eszedet? 😃.

Kitaláltad köré ezt a dajkamesét, ami mesének is gyenge és várod a tippeket, hátha valaki beszopja.

Ez a hozzáállás kevés lesz a böri elkerülésére. A komolyabb hamisítók évekig tanulnak.

Amúgy meg miért nem egy büntetőjogban járatos személynél érdeklődsz? Akkor lehet kiderülne ki vagy és ha feltünne a piacon a silány hamisítványod, rögtön bukta lenne?

Menjél inkább dolgozni.

2022. nov. 24. 14:37
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem beugratós kérdés. Van egy szabványos másolásvédelmi eljárás minden színes fénymásolóban és az ehhez szükséges jelölések ott vannak a bankjegyeken is. Elméletileg egyik bankjegy sem fénymásolható, a fénymásoló hibás képet fog kinyomtatni :)

Sztem a youtubeon van erről videó.

2022. nov. 24. 14:47
 14/21 A kérdező kommentje:

Elméletileg, ez a lényeg. De a sittet nem elméletileg akarom elkerülni hanem gyakorlatilag.

És addig nem fogom berakni a fénymásolóba a amíg nem tudom hogy legális e vagy sem.

Hogy miért nem őrzök sok százezer talán millió forintot egy tokban pusztán mutogatasra? Ha jól értem ez a kérdés.

2022. nov. 24. 16:23
 15/21 Gugu Gabor ***** válasza:
De mit szeretnél elérni ezzel, milyen bankjegyeket akarsz mutogatni és kinek, mi célból?
2022. nov. 24. 16:26
 16/21 A kérdező kommentje:
Amennyi csak van.
2022. nov. 24. 18:18
 17/21 A kérdező kommentje:
A cél a nézése
2022. nov. 24. 18:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Színes fénymásolóval lehet nyomtatni is,a neten minden bankjegyről van fotó és fájlból ezeke simán ki tudod nyomtatni ezer számra. Ha csak "nézni kell" akkor ez is megoldás.
2022. nov. 24. 18:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés hogy lehet e
2022. nov. 24. 18:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az is kérdés, mivel fénymásolni fizikailag nem tudod, de ahogy elnézem néhány programmal nyomtatni sem:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=9GMw9HT1cCU

Szóval a jogi kérdés előtt szerintem előbb fusd át, hogy fizikailag egyáltalán megvalósítható-e amit szeretnél :D

2022. nov. 24. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!