Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szetintem levideozta azt...

Szetintem levideozta azt ahogy szexeltunk, 3 eve. Feljelenthetem a rendorsegen nevtelenul? Mit tegyek? Remegek

Figyelt kérdés

Egy ferfivel lefekudtem, be voltam xanaxozva nem voltam magamnal.

Elmentunk hozza, aztan elkezdte nyomkodni a telefonjat egybol ahogy be ertem a szobaba, gondolom akkor alitotta be a kamerat, es a vegen is nyomkodta, es ki os kuldott aztan a szobabol par percre.

Mondta nekem hogy videozassal foglalkozik, es hogy be van kamerazva az egesz haza.

En most, 3 evvel a dolog utam jottem ra, hogy ez a vadallat levideozta ahogy szexeltunk es ebben szinte biztos vagyok. Plusz még ki is akart engem vinni svajcba prostinak, szoval ki nezek belole barmit. A kerdes az nevtelenul feljelenthetem ot? Ki megy a rendorseg atkutatni a hazat?

Itt remegek, miota erre rajottem.

Az nem szamit miert mentem oda, nem errol van szo , be voltam gyogyszerezve.

Kerlek segitsetek mit tegyek?

2022. nov. 20. 22:24
A kérdező szavazást indított:
Jelentsem fel nevtelenul
Semmi ertelme a feljelentesnek
36 szavazat
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Csak nevtelenul merem mert barmit kinezek abbol az emberbol es felek tole. Nem tudom kinyomozza e ezt a rendorseg, szinte biztos hogy levideozta de ha nem talalnak semmit nala abbol lehet bajom?
2022. nov. 20. 22:25
 2/17 A kérdező kommentje:
Helyesirasert elnezest de nem tudtam ilyen allapotban normalisan irni
2022. nov. 20. 22:26
 3/17 A kérdező kommentje:
Megindokolnatok hogy miert nincs ertelme?
2022. nov. 20. 22:29
 4/17 A kérdező kommentje:
Akkor ez ennyi? Egy idegen embernek szexvideoja van rolam a beleegyezesem nelkul es ez nem buncselekmeny?
2022. nov. 20. 22:29
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem engedd el.

És ne legyél bexanaxozva meztelenül random arcoknál.

Ha megvan neki, és rosszat akart volna neked, már megtette volna. Ha megvan neki, és elkezded szivatni, csak te járhatod meg. Ha nincs meg neki akkor pedig alaptalan vádaskodás, és ismét csak te szívsz.

2022. nov. 20. 22:30
 6/17 A kérdező kommentje:
Ugy erzem mintha mindenki tudna errol a videorol.
2022. nov. 20. 22:31
 7/17 anonim ***** válasza:
39%

Névtelenül feljelentenéd, hátha nem emlékszik, kiket videózott le?

Az alapján, amilyen lelkiállapotot tükröz az írásképed, nem hiszem, hogy a rendőrség komolyan venne. Három év után jöttél rá? Miből?

2022. nov. 20. 22:31
 8/17 A kérdező kommentje:
7. Ha rolam talalnak a rendorok felvetelt akkor biztos vagyok benne hogy masokrol is
2022. nov. 20. 22:33
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Biztos vagy benne?

Most hirtelen három év után még miben lettél biztos?

Persze nem engem kell meggyőzni, hanem a hatóságokat...

2022. nov. 20. 22:36
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

3 év után semmit se tudsz bizonyítani.

De nem is értem, 3 év után miért érdekel az egész. Ha eddig nem élt vissza a felvétellel, ezután már biztos nem fog. Szerintem már el is felejtett téged, ez meg egy videó a sok közül, amik henteregnek az adathordozóin.

2022. nov. 20. 22:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!