Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha 18 év alattiak vagytok és...

Ha 18 év alattiak vagytok és együtt jártok. Kültök egymásnak meztelen képet. Utána kitörlitek. Illegális?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van 2db 17 éves. Küldenek egymásnak meztelen képet messengeren. Lementik megnézik, de például 1 nap után mindketten kitörlik. A telefonból is és a messengerből is. Magyarul sehol nincs meg a kép maximum legmélyebben eltárolva valahol a Messenger szerverein. Így is illegális? Vagy csak akkor ha tárolva van? A kérdés elméleti természetesen nem történt velem ilyen.
2022. nov. 19. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Én vagyok a két "ma 16:34" -es ből az első...

Nos.. T. utánam lévő

Jah, mindent csak kőszigorral, knagy büntetéssel lehet visszaszorítani ám... mert ha lesittelnek néhányat közülük, majd tanulnak belőle... aha... lófszt.. és jah, az olyan tök arányos és sokan nem élnek vissza ezzel...

ez meg, másik hozzászóló:

"Szigorúbb is lehetne a törvény, mert igen sok fiatal tönkre is teheti az életét egy ilyen képpel, az interneten örökre ott marad,a felőletlen kép.

Szakítás után jellemző hogy a kan felrakja a barátnő meztelen képeit mindenhova, vagy esetleges aktusról készült felvételeket is.

Normális ember nem hagyja hogy erről képek felvételek készüljenek, fiatalon tanulják meg"

Nem, nem általános normáliséknál ilyennel zsarolni, sem feltenni bárhová. Én normális ember vagyok és képzeld, vannak exeimről és jelenlegiről is ilyenek, és nekik is rólam. És nem került ki semmi és nem is fog. Pedig volt, hogy megcsaltak és stb egyéb volt, de nem vagyok elmebeteg. Ha nem büntetnék, akkor se tennék ilyet. De nem értem, hogy szerinted "normális" ember miért nem hagyná ezt és normális ember miért lenne abnormálissal, aki kitenné majd a képeket valahová? És néhány idióta miatt miért is kéne általánosítani és tiltani mindent?

Apropó.. ennyi erővel bszni se bsszon senki, sőt, kapcsolatok se legyenek, mert milyenmá, még a végén valaki sérülhet lelkileg, meg fsz lehet.

Tipikus mélykonzervatív, szűklátókörű, kizáró, általánosító, csak büntetést preferáló igazi .... hozzászólások.

2022. nov. 19. 18:14
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

ma 18:14-es vagyok, előző, ha még nem írt azóta senki

Jah, én is bizonyára csináltam volna már előbb, tizenévesen is ilyeneket, csak ciki lett volna az Ofotérben előhívatni :D

2022. nov. 19. 18:15
 13/13 EgyGabor ***** válasza:

Sokan evidenciaként kezelik, de szerintem a felvétel készítése alapvetően másik (felnőtt) személy által készített felvételre vonatkozik.

Azaz ÖNMAGADRÓL készíthetsz képet és el is küldheted. Feltételezném, hogy az így (kérés nélkül kapott) kép birtoklása sem bűncselekmény.

2022. nov. 20. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!