Mit tegyek? Meztelen kepek kerültek ki rolam
Figyelt kérdés
Erotikus kepek illetve videók kerültek ki rolam, vagyis hat ezt írjak nekem a neten.. hogy meztelen képeket találtak és ki rakják ha nem teszek meg ezt meg azt. Na hat kettő kepen biztos én vagyok de melltartoban a többit homályosan láttam ergo van amibe biztos vagyok hogy nem én vagyok2022. okt. 9. 17:05
1/15 anonim válasza:
Ne törődj vele. Minden csoda 3 napig tart
5/15 anonim válasza:
Írj nekik levelet, hogy nem járulsz hozzá, ügyvedhez fordulsz, ill már ezzl a levelükkel is kimerítették a zsarolás vagy kényszerítés bűncselekményét.
6/15 anonim válasza:
Hany éves vagy? Mert 18 alatt a képek birtoklása is bűncselekmény.
7/15 anonim válasza:
Ha írták, akkor annak nyoma van. Mentsd el az üzenetet, és válaszolj, hogy feljelented őket zsarolásért.
8/15 anonim válasza:
Gyakorizik az a pulis csaj? Opitcc Barbi? Na a fene. Ne gyakorizz. Vidizz.
10/15 anonim válasza:
Gondolom kötelező volt bárkinek is erotikus képeket küldened igaz?
De hogy válaszoljak is, mit tegyél: egyél sok sajtot mert az egészséges.
A többiről meg vond le a konzekvenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!