Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet abból bajom, hogy...

Lehet abból bajom, hogy feljelentéssel fenyegettek egy LMBTQ-val kapcsolatos kérdésem miatt?

Figyelt kérdés
Kiírtam egy kérdést a Gyakorin. Nem mondtam semmi rosszat a melegekről, csak azt vetettem fel, hogy a céges LMBTQ-érzékenyítést nem lehetne-e törvényileg tiltani. Egy hozzászóló erre elkezdte azt hazudozni, hogy én hergelek a melegek ellen, pedig egy rossz szót nem írtam róluk. Végül azt írta, hogy feljelent a rendőrségnél és az NMHH-nál. Azóta törölték a kérdést. Ebből lehet bajom?

2022. nov. 17. 18:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Stephanie Haydent hívtam transzbuzeránsnak. Sajnálom, de én a normális meleget melegnek hívom, aki pedig undorító viselkedésű, természetű, azt b*zinak.
2022. nov. 17. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

A kérdésre továbbra se válaszolsz xd

És mivel olyanokat vedsz akik mások lakcímét adják ki. olyan emberekét akik társadalmilag serulekenyek igenis van bajod a melegekkel transzokkal

2022. nov. 17. 20:18
 13/18 A kérdező kommentje:
#12: Nem bizonyított semmi, amit a nőre mondtak. Még alibije is van. Pont az idegesített fel, hogy elviszik, mert megvádolta ez a tetű alak, miközben nincs bizonyíték.
2022. nov. 17. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

Uhum uhum

Jo ejt kis hom…🤗

2022. nov. 17. 20:23
 15/18 A kérdező kommentje:
#14: Miért gúnyolódsz a homoszexualitáson, ha te teljes mértékben elfogadod őket?
2022. nov. 17. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ahogyan a kiírt kérdésedben úgy beállítottad a történteket, abból nyilván nem lehet jogi problémád.

De pl. a 11-es válaszod stílusa azt sejteti, hogy van esély arra, hogy nem bontottad ki az igazság minden részletét, nem számoltál be olyan részletekről, amik számodra kevésbé előnyösek. Amennyiben hasonló módon szoktad elragadtatni magad, elképzelhető, hogy sikerült olyan kommentet írnod, amelyben jogilag is megállhat valami. De sajnos nem tudjuk, mert nem fejtetted ki, mi történt egész pontosan.

Az internet nem felejt, léteznek oldalak, amik visszakereshető módon meg tudják őrizni milyen kommunikációt folytattál az azóta törölt kérdésed alatt. Lehet, hogy a GYIK sem végez valódi törlést, hogy ha szükséges, a nyomozó hatóságok munkáját segíthessék.

Érdemes olyan módon kommunikálni ezen az oldalon (is), hogy a másik ember méltóságát ne sértsük meg, hogy az ellentétes véleményen lévőknek is megadjuk a minimális tiszteletet. Úgy is lehet másokat és más véleményeket kritizálni, hogy nem beszélünk alpári stílusban, nem fenyegetünk meg másokat, nem teszünk közzé gyűlöletkeltő üzeneteket.

2022. nov. 18. 22:59
 17/18 A kérdező kommentje:
#16: Nem tettem közzé gyűlöletkeltő üzeneteket, és nem fenyegettem meg másokat. Velem szemben már tettek ilyet.
2022. nov. 19. 01:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérező a 4 fal közé jogod van NEM BEENGEDNI a melegeket, és a transbzeránsokat... De NEKIK IS VAN JOGUK AZ ÉLETHEZ, MUNKÁHOZ, BOLDOGOLÁSHOZ ! A TE ENGEDÉLYED NÉLKÜL IS !
2023. febr. 25. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!