Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy Facebook csoportban...

Egy Facebook csoportban lejáratnak valakit, akkor lehet belőle per?

Figyelt kérdés
Pl: Írok egy kommentet, és pusztánm ideolgiai vagy poltikai vagy vallási okok miatt egyet nem értő emberek, le screenelik a kommentem vagy egy posztom, és egy közös csoportban kinevetnek. - az is megesik, hogy kiforgatják a szavaim, vagy csak a kontextusból emelnek ki szöveget és azokat forgatják ki, őst olyanokat is írkálnak burkoltan, hogy ők ország világ előtt lejárnatnak akár. stb. Ez nem sért vallás, szólásszabadság gyalázást, annak fényében, hogy csak azért teszik mert pl én mást gondolok, másban hiszek, máshogy gondolkodom mint ők, illetve morált nem sért. Ha perelek ebből lehet komoly ügy ? A dolog már évek óta tart egyébként, de annyira, hogy már nem is vallok olyan nézeteket sőt jobban belegondolva sosem valottam igazan. És a dolog odáig fajult még is, hogy képesek más csoportokba, vagy facebook oldalakon utánam jönni, megtalálni. És leírni, hogy az az én szavaimmal - amiket a kontextusból kiforgattak, lejáratnak ország világ elött, szóval maradjak csendben.
2022. nov. 15. 20:30
 1/1 Rokaone válasza:
Tilts le mindenkit, aki bánt és ne posztolgassál.
2022. nov. 17. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!