Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek a gyerek megszívta...

Szerintetek a gyerek megszívta volna?

Figyelt kérdés

Minap voltunk az Ázsia Centerben.

A bejáratnál egy gyerek árult parfümöket.

Egy táskával, de nem sz*r parfümök voltak! Elővett egyet azt mondta 10 ezer, de újon kb 30. Az a parfüm webshopból 50 ezert ér.

Rengeteg egy egész táskányi volt nála, nem kis egyszerű noname parfüm, márkás parfümök.

Becsomagolva tudjátok, nem volt kibontva. Mondta hogy mondjak rá árat, nem sértődik meg neki egy ingyen volt, ha 5000 mondok, ő akkor is nyer rajta, inkább én vigyem mint s rendőrök !

Nem vettem mert ez orgazdaság, de szerintetek ha egy civil ruhás nyomozót szólít le, beviszik mennyi börtönt kap? A táska tartalma kb 300.000 forint!

Szerintetek is jól cselekedtem hogy nem vásároltam tőle, vagy az orgazdaság az más?

2022. nov. 15. 16:43
 1/7 Fsms ***** válasza:
67%
Levike, te vagy?
2022. nov. 15. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőség van:

Vagy lopott, vagy hamisítvány. Mindkét esetben lehet szívni vele rendesen.

2022. nov. 15. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
46%

Levike, vagy nem Levike: mindenképpen jól tetted, hogy nem vásároltál.

A többin pedig a gyereknek kéne elgondolkodnia. Vagy kint, vagy bent.

2022. nov. 15. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Mutatott valami olyat hogy az eredeti parfümon van egy szám amire ha rákeresel kiadja, a szemünk előtt mutatta hogy rákeres.

Azt mondta neki ingyen volt, de ha a rendőrök viszik el tőle szarabb mintha én. De mire elmentem egy bácsi már vásárolt tőle🤣

2022. nov. 15. 16:49
 5/7 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Hamisítvány...

Csomagolni bárki tud

2022. nov. 15. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel hamis cucc volt a fedek max bevitték volna elbeszélgetni aztán kiengedik és minden XV. kerületi rendőrfeleség hamis parfümöt kapott volna karácsonyra.
2022. nov. 15. 16:56
 7/7 DK-s ***** válasza:
0%

#1-nek:

Levike nem vett volna, mert orgazdaság?

XDXDXD

2022. nov. 15. 18:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!