Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kórházban kaptam el a fertőzés...

Kórházban kaptam el a fertőzést, Most műteni akarnak mert, elcsesződött a szívbillentyűm, kaphat az ember kártérítést, mert ott amiatt nagy beteg lettem?

Figyelt kérdés

#kórház #Kórházifertőzés
2022. nov. 8. 04:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

"a közútkezelő sem szokott az útminőségből adódó balesetek miatt."

Amiatt nem is kell. Az a szabály, hogy a parasztok kötelesek az útviszonyoknak megfelelően vezetni.

2023. máj. 2. 08:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Mijé a városi nem?
2023. máj. 2. 08:05
 13/16 Hova gondolsz ***** válasza:

Milyen fertőzést kaptál? Emiatt kell műteni a szívbillentyűd? Mert ha igen, akkor rá kell szánni a pénzt egy magán kardiológusra, aki diagnosztizálja a problémát, és hajlandó is beleírni a vizsgálatról szóló leletedbe, hogy ezt xy. fertőzés okozta. Ha ez tipikusan kórházi baktérium, akkor talán lehetne kezdeni valamit.

Nem kell mindenbe beletörődni. Főleg nem egy ilyen esetbe.

2023. máj. 3. 06:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy forintot nem fognak megitelni mert ez nem egy elszigetelt eset. Az usaban, svajcban, nemetorszagban is van korhazi fertozes. Ezt nem igen lehet kivedeni, nem hiaba van jelen az egesz vilagon.

Ezeket a rezisztens baktériumokat nem igen lehet kiirtani, 100%os vedelem meg nincsen.

2023. máj. 3. 06:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem fogsz érte pénzt kapni meg semmit. A nozokomiális fertözések sajnos egy kórházi sajátság.
2023. máj. 3. 11:23
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt ajanlom.

2023. máj. 3. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!