Véletlen letöltött kép?
Figyelt kérdés
A mai nap egy fórumon böngészve egy GoFile mappa megnyitása után, valószínűleg 16-17 éves hölgy (vagy annyinak kinéző?) képei voltak benne. Nem is ez a legrosszabb,hanem hogy random 1 darab képet letöltött valahogy a telefonomra,amikor megláttam pánikolva nyomtam a mégse gombra de letöltötte,én azzal a lendülettel töröltem azonnal. Továbba 3 antivírust tettem a telefonomra. Tudom a BTK törvényt,viszont attól függetlenül muszáj tudnom lehet-e bármi bajom ebből.2022. nov. 7. 22:29
21/28 anonim válasza:
13as vagyok és mielőtt még többen írnátok privátot, meg kérnétek itt linket, Light Fairynek hívják a művész hölgyet és már 28 éves lett.
24/28 anonim válasza:
Ha törölted, akkor nem. Töröld a kukából is. Ennyi.
25/28 anonim válasza:
Sadie Pop még fiatalabbnak néz ki.
26/28 anonim válasza:
Hát, míg az arcát látod csak addig.
28/28 anonim válasza:
Most már a mellét is megcsináltatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!