Véletlen letöltött kép?
Mert kiskorúnak tűnt az intim képekkel ott. Nagyon megijedtem. Tudja aki tudja melyik fórum az, felnőtt magazinos képeket nézegettem és a sok kattingatás után elémkerült ez! Borzasztó. Ahogy utána olvastam most, hogy mi vagy hogy volt ez,kis keresés után sajnos megtalálhatóak ezek a képek, videók az interneten.
De itt én befejeztem,ez a kérdésem, véletlen letöltötte, azonnal töröltem, megrángathatnak ezért?
Menj a legközelebbi kapitányságra és add fel magad.
Jobban jársz, mintha visznek! Enyhítő körülmény!
Nopara, nem lesz semmi baj:)
Még ha neki is állnának nyomozni, amit kötve hiszek, akkor sem mennek utána minden letöltésnek. Egyszerűen nincs rá kapacitás.
Ráadásul ha meg is találnának - nem fognak, nyugi - akkor is tök legit amit írsz, bizonyítható, hogy letörölted stb, szóval nem büntetnének meg ezért.
Ennél cifrább tartalmak is elég szabadon áramlanak a lebukás kockázata nékül, szóvla nem a te véletlenül letöltött egyetlen képed fog böribe juttatni:D
Figyeljetek,sajnálom ha nem tudok most jól fogalmazni.
Tisztázzuk, szerintem félre értettétek a kérdésem. Leírtam ami történt,majd ez hogy véletlen, nem győzöm hangsúlyozni hogy VÉLETLEN töltötte le a telefonom azt az 1 képet amit azonnal töröltem. Ezért kérdezlek benneteket. Nagyon sajnálom ha nem volt túl egyértelmű a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!