A nálunk vállalkozó kínaiak hogy tudják kijátszani az adókat?
21
Nem azt mondom, hogy nem pofátlanodhatnak el egyesek, de alapvetően rá vannak kényszerülve a magasabb árrésre a legjobb szándékú kisbolt-tulajdonosok is.
"Én Budapesten dolgozom, ingázom, ott vásárolok be előre hétköznap mert sokkal jobban járok"
Na, ezzel mindenki így van. Nem a kis falusi boltban vásárolnak a drágább árakon. Így viszont ott lecsökken a bevétel, és hogy nyitva tudjanak tartani, kénytelenek lesznek árat emelni.
Én városban lakom, de családi házas részen, ahol egyetlen családi kisbolt működik. És én se ott vásárolok, ha nem csak kenyér kell, hanem beülök a kocsiba, és elmegyek a Lidlbe vagy Pennybe, mert nem csak a kisbolt tulajdonosának pénz a pénz, hanem nekem is. A kisbolt gyakorlatilag abból él, hogy a közeli cigánytelep lakóinak segélyosztáskor nem számít a pénz, a lehető legközelebb fogják elszórni, drága árukra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!