Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Engedély nélkül felrakott...

Engedély nélkül felrakott kamerát hogy lehet levetetni?

Figyelt kérdés

Mi területünket figyeli!

Jegyzőhöz kell menni?

2022. nov. 4. 00:02
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Légpuskával sötétben lelövöd onnan ahonnan nem lát a kamera.
2022. nov. 4. 00:40
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Jah, kérhetsz birtokvédelmit a jegyzőtől, pár hónapos hercehurca után majd kijönnek ellenőrizni, amire leszedi. Majd 2 hét múlva megint visszarakja 😂

Szóval inkább próbálnám normálisan megbeszélni vele, az többet tud segíteni.

2022. nov. 4. 01:29
 3/8 anonim ***** válasza:

2.

Birságolni kell ne rakja fel!

2022. nov. 4. 01:59
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Jelentsd be a rendőrségen hogy kukkolót fogtatok.
2022. nov. 4. 02:39
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Milyen távolságra van a kamera a saját területed határától?

Azért kérdezem, mert te a saját területeden belül bármit felszerelhetsz bárhová. fogj egy hosszú botot, és csavarozz két lécet rá egymás alá, megfelelő magasságba, majd szúrd le úgy a saját területedre, hogy pont kitakarja az egész képet amit a kamera néz (már ha erre van technikailag lehetőséged). A poén kedvéért két méterrel beljebb odaszerelhetsz egy vakkamerát is, jól látható helyre, ami pont a te tábládat "figyeli", nehogy véletlenül valakinek eszébe jusson megrongálni a tulajdonodat.

2022. nov. 4. 02:45
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem hinném hogy a kérdező baja jogos. Valszeg csak egy háklis szomszéd akinek az is baja ha levegőt vesznek
2022. nov. 4. 04:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy bolond szomszédom, aki az utcán parkoló kocsit figyeli kamerával. (nem tud beállni, garázsa nincs, stb.)

Ezzel nem is lenne bajom, de a kocsi és a ház között járda van, és egyszer az egyik kutyás szomszéddal összeveszett, hogy nem szedi fel a piszkot az eb után.

Odáig fajult, hogy kiabált, hogy éjjellátó kamerája van, és felvétele róla, hogy nem szedte fel.

Ezt a saját fülemmel hallottam.

Engem speciel nem érdekel se a kocsi, se a kutya, se a kaka.

De az, hogy a járdán sétáló embereket figyeli, felháborító.

Szóval a frac se tudja, hogy jogos - e a kérdező sérelme.

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.

2022. nov. 4. 08:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb a szomszéddal kéne beszélni. Miért rakta fel, mi a célja vele, stb. Az is lehet, hogy mond rá egy olyan indokot, amivel te magad is egyet fogsz érteni.
2022. nov. 4. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!