SOS! Valaki felrakott egy képet rólam a facebookra ami amúgy nem volt megosztva SEHOL, vagyis nincs kirakva sem nálam sem máshol. Leszedethetem vele azzal az indokkal, hogy megsértette a személyes jogaimat?
Nem az ismerősöm hanem vadidegen, nem is vagyunk ismerősök. Nem én raktam fel a képet és nem is én készítettem hanem egy ismerősöm, ő felrakta én meg könyörögtem neki, hogy vegye le, kb. 1 óra múlva le is szedte...nem tudom hogy került ehhez az emberhez a kép, mert még csak azzal a személlyel sem ismerős, aki felrakta a képet..
Írtam neki, hogy vegye le mert különben feljelentem, lehet szebben kellett volna fogalmaznom. Még semmi.. :S
"Nem az ismerősöm hanem vadidegen, nem is vagyunk ismerősök. Nem én raktam fel a képet és nem is én készítettem hanem egy ismerősöm, ő felrakta én meg könyörögtem neki, hogy vegye le, kb. 1 óra múlva le is szedte...nem tudom hogy került ehhez az emberhez a kép, mert még csak azzal a személlyel sem ismerős, aki felrakta a képet..
Írtam neki, hogy vegye le mert különben feljelentem, lehet szebben kellett volna fogalmaznom. Még semmi.. :S
"
Elmondom mégegyszer, bunkókám: NE HASZNÁLJ facebook-ot, mert az sátántól való, agyrohasztó egy mocsokförtelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!