#9 az, hogy egy csöves elviszi, még mindig nem ment fel a környezetkárosító, ostoba viselkedésedtől. A veszélyes hulladékot a szeméttelepre kell vinni.
2022. okt. 30. 10:28
12/19 anonim válasza:
"Szelektívbe a veszélyes hulladékot? Okos lehetsz..."
Te is... mert az nem veszélyes hulladék, hanem elektronikai.
De amúgy igazad van :D
Egyébként meg mit várunk egy dékástól. Árnyékporszívója van, árnyékkukája és árnyékIQja :D
2022. okt. 30. 10:35
13/19 anonim válasza:
#12 tényleg, ezen jót röhögtem xd. Egyébként köszönöm szépen a pontosítást.
2022. okt. 30. 10:43
14/19 anonim válasza:
Én konkrétan a lighting csatlakozót preferálom, az usb-c sérülékenyebb, és tekintve, hogy iphoneom van, elég vacak, hogy az ipadem meg usb-c
2022. okt. 30. 12:50
15/19 anonim válasza:
#13 Miért lenne sérülékenyebb? Ugyanúgy telemegy mindkettő porral, mindennapi használat során. Miért gondolod azt, hogy az egységesítés rossz dolog?
2022. okt. 30. 13:07
16/19 anonim válasza:
15, a usb c-female- nek középen van egy tök vékony része, ami letörhet, a usb-c maleen meg egy lyuk, amibe minden bemehet
Nem mellesleg nekem nem egységesítés, hogy az apple cuccaimnak most 2 különböző csatija van
Ilyen alapon lehetett volna a lightingra is egységesíteni és szívjanak az androidosok
2022. okt. 30. 13:11
17/19 anonim válasza:
Az az egyetlen különbség, hogy valamilyen furcsa, különös okból kifolyólag mégis az usb c-t választotta az összes gyártó, az apple-ön kívül. Nyilván mind hülyék lehetnek. 16, Nekem még soha nem tört le, nem tudom te hogy vagy ezzel.
2022. okt. 30. 20:13
18/19 anonim válasza:
"Az az egyetlen különbség, hogy valamilyen furcsa, különös okból kifolyólag mégis az usb c-t választotta az összes gyártó, az apple-ön kívül."
Heló! Heló! Heló! Az USB-C még sehol sem volt amikor az Apple kifeljelsztette a lightning csatlakozót. Nem csoda, hogy csak úgy nem mondanak le róla. Beleöltek pár évet és pár milliárd dollárt a fejlesztésbe.
2022. okt. 30. 20:23
19/19 anonim válasza:
Igen, viszont valamiért nem vette át a többi gyártó, szóval inkább ugyanúgy dollármilliárdokból kifejlesztették az usb c-t. Jó reggelt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!