Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tartozás fizetèse.?

Tartozás fizetèse.?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy tartozik nekem a mostoha faterom... Van neki egy ètterme ès annó neki ment a fizum,de bevámolta. Azóta van tartozásról egy aláírt papír,h X összeggel tartozik. Most kezdte el utalni a pènzt,de úgy,h a Muterom neve van közlemènybe írva. Mióta lehúzott nem vagyok jóba vele... Sőt...Aztán az lenne a kèrdèsem,hogy szerintetek azt meg tudnák csinálni,h azt mondanák,h nem is nekem akarták utalni,ha nem a muternak azt vissza pereskedni a penzt? Vagy ilyesmik? Mert semmi aron nem akarja oda irni közleményben a nevem meg h tartozás....Ès mondtam neki,h hogyan legyen,de nem... Elkezdi,h ismersz... Ez jo nekem...Nagyon is joo...
2022. okt. 30. 06:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mièrt vagyok gerinctelen? Úgy volt,h a penzem mostoha veterhoz megy aztán mind el szórta az engedèlyem nelkül? Aztán 3ève várok rá,hogy adja? Ès mèg ő okoskodna,h közlemènybe,ebbe abba az lenne? Gondolkodj te ....
2022. okt. 30. 10:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Polgári peres eljárásnak nevezik a dolgot, beletelik pár évedbe, de ha te nyersz, akkor a fingot is kitapossák belőle.
2022. okt. 30. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!