Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezek a fideszes népszámlálók...

Ezek a fideszes népszámlálók azért tudják vállalni a népszámlálást mert nincs munkájuk?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Miért lennének fideszesek?

Miért ne lenne munkájuk?Munka után jönnek.

2022. okt. 26. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem csak a fideszesek mennek népszámlálónak. Jussunk már el odáig, hogy a párt nem az állam...
2022. okt. 26. 12:58
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Biztos van akinek van más munkája is meg van olyan is akinek talán nincs más.
2022. okt. 26. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
Pedagógusokon segít a kormány ezzel is, hogy a délutáni szabadidejükben kapnak egy jó bérezésű ingyen munkát, mert ma már mindenki neten tölti ki
2022. okt. 26. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

#2: "Jussunk már el odáig, hogy a párt nem az állam..."

Idáig én is szeretnék eljutni, az a baj, hogy jelenleg az ellenkező irányba haladunk.

2022. okt. 26. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Sötét a kérdés.
2022. okt. 26. 13:04
 7/9 Béla211 ***** válasza:
100%

Az megy népszámlálási biztosnak akinek kell a plusz pénz. Pl egyetem isták. Nyugdíjasok gyesen lévő anyukák. Vagy másodállás kell neki és ezt rugalmasan lehet csinálni. A pénzhez van köze és nem ahoz , hogy fideszes valaki. Húgom az előző népszámláskor csinálta ezt a munkát. Lejárta a lábát. És egyes emberekhez nagyon sok türelem kell. Főleg most, hogy most még többen elenségként kezelik őket.

Amúgy is nem véletlenül reklámozták annyira az online kitőltését a népszámlálási kérdő ívnek. Nem akkarnak még számláló biztosokat is fizetni.

Amúgy megemlékszem, hogy kb küzdeni kellet érte, hogy kifizesék ami jár. Mert címenként adtak x öszeget. És ők persze kevesebb címet számoltak.

2022. okt. 26. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is munka mellett csináltam az előző népszámláláskor és nagyon sok bunkó volt. Tényleg sok türelem kellett. Most én se csináltam volna.
2022. okt. 26. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Léha emberek lehetnek ha tudnak ilyet vállalni a pártnak. Én nem is engedek be belőlük senkit, ki tudja mit csinálnának a lakásban.
2022. okt. 26. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!