Ha nem veszek részt a népszámlálásban akkor mi történik?
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 17:21
3/14 anonim válasza:
Onnantól kezdve nem vagy az ország tagja,nem fognak emberszámba venni.Még a boltban sem fognak kiszolgálni, levegővé válsz.Olyan leszel akár egy szellem.De ha így lesz, akkor légyszi menj a Parlamentbe, aztán kísértsd kicsit a "nagyérdeműeket"!
4/14 anonim válasza:
Eltűnsz, mint a Vissza a jövőbe filmben.
6/14 anonim válasza:
Semmi. Csak a lakasokat nezik,h be vannak e jelentve nepszamlalaskor. Embereket nem ellenoriznek
7/14 anonim válasza:
Semmit. Fenyegetnek pénzbírsággal, de pl a mi lakásunk halálosan kaotikus.
Most töltöttem ki, 8-an vagyunk oda bejelentve (két kétszintes ház) ilyen-olyan jogcímen.
Abból apa és én évek óta nem élünk ott, most lett egy albérlő, fingom nincs ki, mert még életemben nem láttam, a rokonok meg hol igen hol nem.
Ha egy helytelen kitöltésért pénzbírságot sóznak ki, ott rhadjanak meg.
8/14 anonim válasza:
Semmi, max pár embert birságolnak hogy legyen hír belőle azon kívül semmi.
Az előző se lett se kitöltve se beküldve se nem votl számláló, aztán kutya nem foglalkozott vele.
9/14 anonim válasza:
Jehova tanúival fog visszamenni a házadhoz a számlálóbiztos, és addig fognak kínozni, amíg meg nem törsz.
10/14 anonim válasza:
#7, akkor szarul töltötted ki, a valós lakókat kell beírni, nem azt aki be van jelentve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!