Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy hogy nem tiltanak egy...

Hogy hogy nem tiltanak egy ilyen Facebook oldalt?

Figyelt kérdés

Van egy olyan oldal, hogy “Nemzeti Kenderboltot.” Több jointos kép is van feltéve, soknál teljesen nyilvanvaló hogy Magyarországon készült (parlament a háttérben.)

Hogy hogy nem száll rájuk a rendőrség?

2022. okt. 24. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Mémet készíteni nem tilos.
2022. okt. 24. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

A Facebook működése elég egyszerű: vannak szabályok, ha megszeged őket, tiltanak. A szabályok mindenki számára elérhetőek.

Szerinted ez az oldal melyik szabályba ütközik?

2022. okt. 24. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
A kender nem kábszi, a Xanax viszont például az még sincs tiltva.
2022. okt. 24. 12:35
 4/6 A kérdező kommentje:

2# Nyilván nem ütközik szabályba, de nekem nem is olyan régen bannolták a fiókomat egy hónapra egy hasonló kép miatt, arra hivatkozva hogy “kábítószer.”

Plusz más oldalon is megtörtént már, hogy kitiltottak emiatt, holott az egyik kannabionidról ejtettem pár szót (nem a thc-ról.)

2022. okt. 24. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hgoy nem tudok együttérezni a kitiltottakkal. Eddig még nemigen találkoztam olyan esettel, ahol ne derült volna ki, hogy a stílus volt vállalhatatlan.

De ez egyébként pl itt az oldalon is nagoyn jelen van. Egyesek csak kezdőbetűkkel merik illetni a zsidókat vagy cigányokat, mert azt hiszik a puszta leírásuk is tiltást von maga után. Miközben inkább azzal van a gond amit előtte és utána írnak:D

2022. okt. 24. 16:57
 6/6 A kérdező kommentje:
5# Nagyon nem igaz. A moderátorok is kb mindenféle körültekintés nélkül bannolgatják a felhasználókat ha olyan kedvük van.
2022. okt. 24. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!