Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 18 fokos rendelet buszokra is...

18 fokos rendelet buszokra is érvényes?

Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Remélhetöleg igen!
2022. okt. 22. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Hülyeség ez a 18 fok

. [link]

2022. okt. 22. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ez pont nem lenne rossz, mert egy csomó buszt túlfűtenek, és meg lehet dögölni a 40+ fokban.
2022. okt. 22. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:

3.

Ma valószínűleg 16 fok volt max

2022. okt. 22. 20:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Pont ezért kérdezem, mert mióta bejött ez a rendelet, kegyetlenül fűtik a buszokat. A legtöbben pólóra levetkőznek, de még úgyis izzadnak.

Legutóbbi buszozásomnál rendesen rosszul lettem, le kellett szállnom.korábbi években nem/minimálisan fűtöttek csak.

2022. okt. 23. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Melyik buszon mikor?
2022. okt. 23. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem korább évekből és idénről is azt tapasztalom, hogy egyes régebbi buszokon egyáltalán nem megy a fűtés + az ablak s rosszul zár, így baromi hideg van. Sokkal több buszon viszont indokolatlanul korán és indokolatlanul magas hőfokon jár a fűtés, és azt sem veszik figyelembe a sofőrök, hogy mikor fent van 70 ember az 50 ülőhelyes buszon, akkor alapból viszonylag jól bemelegszik a jármű, felesleges ezerrel fűteni, hogy konkrétan 40 fok körül legyen a hőmérséklet, és hőguta kerülgesse az embert.
2022. okt. 23. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező nagyon nem válaszolt,hogy hányas buszon volt hány órakor,de még nen utaztam azzalba busszal meg hasonlóval sem, sok busszal jártam pedig
2022. okt. 23. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!