Kollégiumi népszámlálás?
Figyelt kérdés
kaptunk egy boritekot amibelvezet egy Linkhez amit ki kell tölteni. Egy kérdés úgy szól hogy A kollégium címem bejelentett állandó lakhelyem ideiglenes lakhelyem vagy nem bejelentett lakhelyem.
Lakcímkártyán vagy ilyesmim nem szól oda. Ezért megbüntethetnek? Senki nem szólt hogy nekem ezt be kell jelenteni. Melyiket válasszam?
2022. okt. 15. 08:06
11/16 anonim válasza:
Dehogyis! Akkor nem is lenne olyan lehetőség! Ha meg szerinted törvényellenes lenne, nem hazudna mindenki? Csupán annyi, hogy egy centivel feljebb kattint. Most meg pont, hogy mindenki oda van bejelentve, ahova akar, március körül változtatták meg.
12/16 anonim válasza:
Én mondjuk egy kollégiumi tanárt kérdeznék meg, vagy a koliigazgatót, ha már ennyire nem érted.
Azért van, hogy segítsen.
13/16 A kérdező kommentje:
lehet hogy hazudna, de kiderulne.
Kerdeztem koli igazgatot de nem valaszolt az email-re
2022. okt. 16. 09:33
14/16 hosszúhajú válasza:
népszámláló vagyok. mi nem nézzük és nem ellenőrizzük hogy kinek milyen a jogcíme. az adatok azért kellenek hogy statisztika legyen belőle. nem a nevedet fogjuk nézni hanem sorszám lesz belőled és egy összesítés. ezért van.
15/16 A kérdező kommentje:
ha ti nem is gondolom utána valaki fogja, bár nem tudom, mindenesetre köszi a választ! népszámlálás kitöltve a kolis kuka, úgysem vagyok kolis már, kollégiumból semmi válasz nem jött azóta sem szóval ennyit a kommunikációról
2022. okt. 26. 09:20
16/16 hosszúhajú válasza:
ez úgy van hogy minden adat a központi statisztikai hivatalba fut be a legvégén. (ksh )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!