Kollégiumi népszámlálás?
kaptunk egy boritekot amibelvezet egy Linkhez amit ki kell tölteni. Egy kérdés úgy szól hogy A kollégium címem bejelentett állandó lakhelyem ideiglenes lakhelyem vagy nem bejelentett lakhelyem.
Lakcímkártyán vagy ilyesmim nem szól oda. Ezért megbüntethetnek? Senki nem szólt hogy nekem ezt be kell jelenteni. Melyiket válasszam?
Ki mondta, hogy be kell jelenteni?
Hogyhogy melyiket válaszd?
Ott van hogy nem bejelentett lakhely.
Ne keverd a lakhelyet a lakcímmel.
Nekem úgy volt, hogy amikor beköltöztem a koliba, be kellett jelentenem tartózkodási helyként (ideiglenes lakcím), amit a lakcímkártyára is felírtak. Így én azt választottam ki.
Szerintem be kell jelenteni, mivel életvitelszerűen ott élsz a koliban. Az otthoni lakcím is megmarad természetesen állandó lakcímként.
Mit nem értesz még mindig?
Harmadik válasz lehetőség, vagyis nem bejelentett lakhely.
qkker1 senki nem kérte hogy linkelj, választ várok a kérdésre nem okoskodást.
Többieknek, a kérdés az hogy ezért járhat e büntetés? Azóta kijelentkeztem a koliból online oktatás miatt de okt 1-i adatokkal kell kitölteni
Tehát:
Koleszos vagyok tavaly szeptember óra, senki nem jelentette be idiglenes vagy egyéb lakícmének köztük én sem. Elkezdtem kitölteni de láttam a kérdések között, hogy ezek vannak: Lakcím/Ideiglenes/nem bejelentett.
Mivel én nem tudtam, hogy be kell ezért nem jelentettem be ideiglenesnek a kolit csak bejártam/fizettem stb. A kérdés ha most én arra mennék hogy nem bejelentett lesz valami követkzménye? Gondolok itt bírságra, mivel úgy tudom aki nem ott tartókodik ahova be van jelentve akkor bírság, csak nem tudom koleszra is vonatkozik e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!