Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A szüleim nem fogják kitölteni...

A szüleim nem fogják kitölteni a népszámlálást és nem fogják beengedni a számlálót. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nehogy ezért én is bajba kerüljek. Azért nem fogják kitölteni mert szerintük ukrán menekülteket tennének a házunkba. A másik ok a karbon adó miatt, amit az EU akar bevezetni. És szerintük aki nem tölti ki azt nem fogják megbüntetni 200 ezer Ft-al ez csak ijesztegetés.

A karbonadóról videó: [link]

2022. okt. 13. 16:25
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
72%

Egyébént 10 éve kitöltötték ugyanezeket a kérdéseket?

És miből gondolják, hogy ha majd jön ez a mumus, a karbonadó, akkor azokat az ingatlanokat nem ovnják bele, amiről nem szereztek infót most?:D

2022. okt. 13. 17:30
 12/58 A kérdező kommentje:
10 évvel ezelőtt kitöltöttük. Akkor nem kértek nevet sem lakcímet. Felnőtt vagyok. Azt gondolják ha majd jön a karbonadó és nem töltik ki akkor nem vonják bele a házunkat. Mert szerintük ha kitöltik a népszámlálást akkor azzal a nevüket adják hozzá a vagyonnyilatkozathoz.
2022. okt. 13. 17:44
 13/58 anonim ***** válasza:
71%
Hát kérdező, sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de a szüleid buták, mint a föld. Legyenek ők az elrettentő példa és tanulj, hogy te ne legyél ugyanilyen.
2022. okt. 13. 17:47
 14/58 anonim ***** válasza:
20%

14.

"karbonadó és nem töltik ki akkor nem vonják bele a házunkat. Mert szerintük ha kitöltik a népszámlálást akkor azzal a nevüket adják hozzá a vagyonnyilatkozathoz.'

Igen

2022. okt. 13. 17:50
 15/58 A kérdező kommentje:
Te meg legyél olyan birka, hogy töltsed ki. Különben is a levél nem névre jött hanem lakcímre. Biztos te is voltál olyan hülye, hogy beoltattad magadat korona vírus ellen. Mert azt hazudták különben meghalsz. A rokonom kétszer is be volt oltva kovid ellen mégis elkapta a kovidot és meghalt.
2022. okt. 13. 17:54
 16/58 anonim ***** válasza:
7%

17.

Ez igaz

2022. okt. 13. 18:00
 17/58 A kérdező kommentje:

Ma 18:00

Te egy unatkozó troll vagy?

2022. okt. 13. 18:06
 18/58 anonim ***** válasza:
90%

Hm... tehát mégsem a szüleid ellenkeznek, te is benne vagy?:D Meg sem lepődöm, hogy trollkérdés a hülyeség terjesztésére....

De az az igazság, hogy az állam ezt egy intéssel el fogja intézni, ha tényleg karbonadót akar bevezetni:

Amelyik ingatlanról nincs információja, automatikusan a legrosszabb besorolásba rakja és aszerint jár el mindaddig, amíg az ingatlan tulajdonosa be nem vizsgáltatja az ingatlant, hogy valójában melyik kategóriába tartozik.

Azaz még ha jobb kategóriába esik a házad, akkor is a legrosszabb szerint adóztatnak meg. Vagy fizetsz, vagy bevizsgáltatod.

Én legalábbis ezt tenném az állam helyében.

De az a nagy helyzet, hogy ha megnézted volna a népszámlálási kérdéseket, akkor tudnád, hogy az alapján nem tudják besorolni az ingatlanokat, mert az energetikai besoroláshoz nincs elég adat benne. Innentől kezdve meg teljesen értelmetlen az ellenállás.

és ismétlem: eddig is az energetikai besorolásnak megfelelően fizettél. Ha szarabb a besorolásod, magasabb a rezsid.

2022. okt. 13. 20:10
 19/58 anonim ***** válasza:
78%

Megteheted, hogy bemész a jegyzőhöz, és "megszámoltatod" magad.

A szüleid meg csinálnak amit akarnak.

A kérdőívben olyan kérdések vannak,amiből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni az ingatlanra vonatkozóan.

Egyébként nem dicsekedni akarok, de nálunk van itthon melegvíz, és ezt eddig sem titkoltam. 😎

2022. okt. 13. 22:33
 20/58 A kérdező kommentje:

20:10 "trollkérdés a hülyeség terjesztésére"

Ez nem trollkérdés. Valóban igaz amit leírtam. A szüleim ellenkeznek. Nekem mindegy kitöltik-e vagy sem, csak ne legyen büntetés. Viszont ha meghallgattad volna a videót amit linkeltem, akkor tudnád, hogy abban arról beszélnek az állam rá akarja kényszeríteni azokat akiknek családi háza van, arra, hogy cserélje le a tetőt, szigetelje be a házat stb... Aki ezt nem teszi attól elveszi az állam a házát és bérelni kell. Vagy pedig beköltöztetik a vidéki embereket a városba panellakásokba.

2022. okt. 13. 22:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!