Mit lehet tenni ha bekövetkezik a legrosszabb?
Figyelt kérdés
Pszichiátriai beteg vagyok. A jelenlegi gyógyszereimmel képes vagyok normálisan élni. De mi van ha legközelebb megyek a dokihoz, és csak úgy gondol egyet és elveszi a gyógyszereimet, mi lesz velem akkor, rosszul leszek, ki sem merek menni majd a lakásból. Dolgozni sem. Akkor mi lesz majd a teendő?2022. okt. 11. 16:56
1/12 anonim válasza:
Elmész a rendőrségre,elmondod hogy jártál és majd segítenek.
2/12 anonim válasza:
Nem veheti el csak úgy a gyógyszert. Még ha úgy gondolja, hogy nincs is rá szükséged, akkor is az adagokat fokozatosan csökkentve szüntetheti csak meg a kezelést. Emiatt ne aggódj, mert ha azt csinálná, amit mondasz, akkor bíróság elé kerülhetne az orvosod.
3/12 anonim válasza:
Miért venné el? Rosszakaród? Vagy gyógyultnak gondol?
4/12 A kérdező kommentje:
Ez az én félelmem valószínű. Gyógyulás nincs csak szinten lehet tartani.
2022. okt. 11. 17:06
5/12 anonim válasza:
Teljesen alaptalan a félelmed, emiatt ne izgulj. Amúgy is törvénytelen lenne, ha ezt csinálná. De ha nem bízol az orvosodban, akkor nyugodtan válthatsz másik orvosra.
6/12 anonim válasza:
Középiskolások között kell körbekérdezni, akiket én ismerek, ott úgy adják veszik a Rivotrilt, Xanaxot, Frontint mint a cukrot. Gondolom akkor más is akad. Őszintén szólva én ebbe nem folytam bele és nem is szeretnék soha, csak mondom, hogy van ilyen opció is. És rengetegen élnek vele
7/12 anonim válasza:
6: hogy tudják adni-venni, ha receptre kell? Korrupt orvosok?
8/12 A kérdező kommentje:
Meg azért is ijedtem meg mert az orvosom javasolta a CBD olajat ami anyagilag nem fér bele jelenleg, és azt hittem bosszúból elveszi a gyógyszert
2022. okt. 11. 17:27
9/12 anonim válasza:
8: azt hiszem, logikusan beláthatod,hogy ez is a betegséged része lehet, hogy attól félsz, az orvos bosszút áll, ha nincs pénzed drága szerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!