Kórházi peres bírósági ügyben, milyen ruhában illik megjelenni a bíróságon?
Teljesen mindegy, amiben akarsz.
Ha férfi vagy, akkor vegyél fel egy normális cipőt(nem sportcipő, vagy csinosabb, utcai sportcipő fajtát), egy sötét farmert, egy inget, esetleg csinosabb kötött pulóvert.
Ha nő vagy ugyanez, esetleg hosszabb szoknya, minimum térdig érő, hozzá illő cipővel, blúzzal, pulóverrel, blézerrel.
Nem kell túlgondolni.Visszafogott, csinosabb, normális szett.Olyan, amiben mondjuk elmennél irodába dolgozni, vagy mondjuk bankba ügyet intézni.
#3-nak:
Én mentem már koszos melósruhában.
Ez van. XD
Nem vagyok egy szoknyapárti, inkább sportosabb. Divatcipőm sincs, hanem sportcipő.
Passzos nadrág, fekete edző cipő és egy pulcsi elég? Attól függ milyen idő lesz, alkalmibb felsőm van.
Minden ügyben a bíróságon normális, utcai ruhában megjelenhetsz. De azért lehetőleg ne a szaggatott, goth, stb. fajta, hanem átlagos, kétség esetén inkább kissé az elegánsabb felé hajló öltözékben.
Egyáltalán nem szükséges se a szoknya, se a magassarkú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!