Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért jogosan küldtek el?

Ezért jogosan küldtek el?

Figyelt kérdés

[link]

A munkámat ez eléggé megnehezítette ezért születtek ilyen üzenetek...

Bérelt dolgozó vtam egy cégnél, e miatt azonnal el küldtek...

Ez alapos indok?

2022. okt. 9. 13:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azok akik védik ezt a féreg céget, nézzék már meg az általam linkelt videót!

Az elmúlt 2 évben 1000 embert küldtek el!

Őket is hasonló okokkal (sztrájkoltak)

Nálam is ezek a cetlik nem ok nélkül keletkeztek...

Ti hogyan éreznétek magatokat, ha a kolegák minden egyes percben éreztetnétek veletek, hogy nem bírnak? Mindig mondták is, hogy év végén el leszek küldve, hát itt van... más helyeken ennél sokkal nagyobb konfliktusaim vtak, az egyik most is hívna vissza...

Ezek a cetlik, üzenetek azért keletkeztek, mert a kolegák szóba sem álltak velem, nem is köszöntek! Mikor próbáltam velük beszélni, elszaladtak...

Egyszer még a nyár közepén jeleztem a bérlő cégnek, hogy szeretnék felmondani, lebeszéltek, azt ígérték, hogy kérik áthelyezésemet másik területre, na utána nem történt semmi hanem folytatódtak ezek...

Ki akkor a hibás??

De az a baj, hogy ezek a tetű munkáltatók megtehetnek mindent, mert ha 1000 embernek is problémája van egyszer, akkor az a tömeg a hibás és véletlen sem a multi vagy a kormány aki hagyja ezt...

2022. okt. 9. 14:02
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Senki sem védi,én is dolgoztam egy időben gyárban, hálistennek nem sokat egy ritka undorító munka,tele degenerált idióta emberekkel. Itt nem ezen van a hangsúly hogy védik,de ha neked ott ennyire rossz volt akkor váltanod kellett volna. Mert ezt te is tudhattad volna hogy ezzel amit csináltál semmire nem fogsz menni. Amúgy meg engedd már el,ez már megszünt ennek már vége,keress másik munkát.
2022. okt. 9. 14:07
 13/19 A kérdező kommentje:

Lesz másik munkám, de gyárakban vagyok már évek óta...

Az aki lóg, nyomul a nőkre meg mindent csinál csak dolgozni nem dolgozik a munkaidejében azok több éve ott vannak, aki meg lelkesen bemegy, xarrá dolgozza magát, elküldik...

Hol ebben az igazság?

2022. okt. 9. 14:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagy? Akkor csinálj targoncás tanfolyamot, nehézgépkezelő tanfolyamot, hegesztő,épületgépész stb még sorolhatnám. Annyi lehetőség van és akkor nem kell gyárban szopnod.
2022. okt. 9. 14:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez lol.
2022. okt. 9. 19:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ha mindenki futva menekül elöled, és ezt nem főnöki utasításra teszik, akkor nem biztos, hogy te tökéletes vagy. Persze beperelheted őket, hogy miért nem haverkodnak veled, sőt, még azért is, hogy miért nem kínálnak meg téged a reggelijükkel, csak hát... nincs az a bíró, aki ki ne röhögne ezért.
2022. okt. 9. 20:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, de akkor nem futott mikor megszabotált munka közben meg kavarta a hátam mögött a kulát...

Am. írtam levelet a szakszervezetüknek, majd azok intézkednek!

2022. okt. 9. 20:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Nehéz a felfogásod. A kérdés az, hogy miért utál téged MINDENKI?

Az, hogy egy-két-három emberrel nem jössz ki, megesik, nem lehet feltétlenül mindenkivel tökéletes viszonyban az ember, de az, hogy mindenkivel... Akkor talán a te készülékedben is van valami hiba, nem gondolod?

Itt is jelezték már, hogy amit csináltál, hülyeség volt, és gondolom, nem ez az első hülyeséged, hanem hajlamos vagy a hülyeségre, és mások ezt meg nehezen tolerálják.

Na de nem vagyok a pszichológusod, ha kell a tanácsom, kérd, és fizess érte! Értékesebb vagyok annál, hogy ennyit vesződjek veled, ha elsőre, másodjára nem érted, nem küzdök.

2022. okt. 9. 23:48
 19/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, értem én, talán igazad is lehet, de Te nem érted...

Itt most nem velem volt a baj, hiszen már a legelején ellenségesen viselkedtek velem a többiek, ezért én inkább nem is beszéltem senkivel csak csendben próbáltam végezni a dolgom, amit a többi kolega igencsak megnehezített (hiányos betanítás, anyagaim ellopása, széthajigálása, stb.)

No meg meg is tudtam közben, hogy velem együtt most is 11 ember lett elküldve, csak a cég már csendben teszi, hogy ne keltsen felháborodást...

Az elmúlt 2 évben a gyár létszáma megfeleződött, velem együtt ez már 1000 ember problémája...

Itt helyben lenne munka, de ez miatt át kell mászkálni másik városba, ami költséges meg nagy nyűg (át szállások, nem térítik, stb.)...

Itt ez esetben azért ha ekkora tömeget érint akkor nekem van igazam, sztem...

2022. okt. 10. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!