Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetést kaphatok, ha...

Milyen büntetést kaphatok, ha diákszövetkezeten keresztül dolgozok egy cégnél még december végéig, de most szeptembertől már levelezős vagyok és mekkora eséllyel bukhatok le?

Figyelt kérdés

Nagyon jó munkahelyem van, neves cégnél vagyok és nevetségesen sokat adnak (programozás), így nem szívesen hagynám ott, főleg ha nem is járna nagy büntetés (de ha az egész havi fizumat elvinné is megérné, mert CV-be beleírni ezt a céget aranyat fog érni). Ha pedig más munkahelyen feljönne valamiért ez témába (bár miért jönne?), akkor mondhatnám azt, hogy "jaj nem tudtam, hogy csak nappalisként lehet ezt csinálni, sajnos nagyon benéztem".

Vagy ne is gondolkozzak ilyenen szerintetek, mert túl nagy büntetést kaphatok vagy összeségében rosszabbul járnék?

2022. szept. 27. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
A kérdést kiírtad. A Google már tud róla, de lehet már a 🦄 is, bár az lehet előbb. 🤣
2022. szept. 27. 18:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Hmmm, az iróniából feltételezve akkor a kutyát se érdekli majd, hogy én ilyen "kis" összeget hogyan keresek?:D
2022. szept. 27. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
100% lebuksz, a jogviszonyodat jelenti a suli
2022. szept. 27. 18:50
 4/6 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
100%
Október 31-ig lehetsz max. Az iskolaszövetkezett biztos nézni fogja.
2022. szept. 27. 18:52
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 Mikor jelenti a suli?

#4 Az náluk ilyen könyvelési határidő?

Köszönöm a válaszokat, akkor szerintem jelzem, hogy sajnos nem tudok maradni diákmunkásként.

2022. szept. 27. 18:55
 6/6 anonim válasza:
100%
A szövetkezet utalja neked a bered , nem a cég . Azonnali lebukás lesz
2022. szept. 28. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!