Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy személy exének van...

Ha egy személy exének van kulcsa egy adott ingatlanhoz, és azt használva belép a lakásba, azzal szeg valamilyen törvényt?

Figyelt kérdés
Például adott X és X exe, Y. Már hosszú ideje nincsenek együtt, de mégis Y-nál maradt X lakáskulcsa. Ha a kulccsal belép X lakásába, azzal törvényt sért? Elméleti kérdés, eszembe jutott, és érdekel, hogy ilyenkor mi van. :D

2022. szept. 21. 18:54
1 2
 11/11 DK-s ***** válasza:

#10-nek:

Szerinted én feltételezem ezt az egészet?

A párom fia, pontosabban a lánya csinált egy csúnya műsort velünk.

Elvált a férjétől, a 16 éves gyerek maradt vele. A nővérkéje idejött balhézni a férjével, a fia hívta telefonon valami ismerősét erősítésnek, úgyhogy zajlott az élet. Maradjunk annyiban hogy rendet raktam közöttük, némi rendőri segédlettel, akik eredetileg RÁM lettek kihívva. A gyerek faxfej ismerőse csak úgy berontott a lakásba, én pedig egy kb 20cm-es konyhakéssel a kezemben megérdeklődtem hogy kit keres? Volt futás mert ő sem tegnap kezdte, és felmérte hogy használni fogom. Még ők hívtak rám rendőrt. XD Elmagyarázták neki hogy vagy beszáll a kocsiba és hazatakarodik, vagy beviszik az egész csipet-csapatot, és feljelentik őket. A gyerek elintézte a gyámügyön hogy a nővére legyen a gyámja (családba fogadás), amibe az anyja beleegyezett.

Ezután jött a lényeg:

A büdös kölök kifigyelte hogy mikor nem vagyunk otthon, és kipakolta a lakást a haverjával.

Kihívtuk a zsarukat, voltunk a rendőrségen is kihallgatáson, és ekkor tájékozódtam azokról amiket eddig leírtam!

BEJELENTETT SZEMÉLLYEL SZEMBEN TEHETETLEN VAGY!

2022. szept. 23. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!