Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Zsarolós emailt hová jelentsek...

Zsarolós emailt hová jelentsek be? Rendőrség? 112?

Figyelt kérdés
Régen nem használt email címemre kaptam egy spam mappába levelet,de se címzett semmi..valami hacker és pénzt követel,mert allitolag valami videoja van rólam,ami kizárt és hogy benne van a fiokomba,összes internetes dolgomban es fenyeget,hogy 2 nap mulva fizessek...valami vírus lehet? Vagy vegyem komolyan?
2022. szept. 10. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a video jól összefoglalja:

[link]

2022. szept. 10. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem kellene így beszólogatni az első Válaszolónak, mert igaza van. És a többieknek is. Ez egy jól ismert és hosszú évek óta keringő kamu (a többi felsorolttal együtt, mint pl. nigériai herceg, pénisznövelés...), és egész egyszerűen ignorálni kell.

A rendőrség ötször ekkora dolgokkal sem foglalkozik, nemhogy ezzel, de persze jelentheted, ha ettől jobban érzed magad.

2022. szept. 11. 12:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,értem,és neked is igazad van. De mivel te letudtad írni a mondandódat inteligensen,senki nem szólogat be neked! Tök mindegy az ember mit kérdez, én válaszolok rá másnak tudásomhoz méltóan,de INTELIGENSEN! Ha meg bunkó módon tud,lapozzon! Nem jelentem,nyilván mással sem foglalkoznak és felesleges is! Töröltem,elolvastam amit egy kedves válaszadó belinkelt és már nincs vele több teendő!
2022. szept. 11. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Intelligens: két L.
2022. szept. 11. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!