Ha a szomszéd direkt rak ki mérget az átszökdöső kutyának, azt tényleg megteheti, ha a kutya el is pusztul?
Elmondom mi lesz a következménye:
A szomszéd kirakja a saját telkén, a legálisan megvehető mérget, vagyis ő semmilyen törvényt nem szeg meg (persze kutyát gyilkolni tilos, de lehetetlen rábizonyítani). Ha a kutya feleszi és feljelented, akkor a hatóságok semmit nem fognak vele kezdeni, téged viszont egyből elővesznek, hogy hogyan is jutott át a kutya. Ő a saját telkére kiteheti a mérget, semmi nem tiltja, mert a kutya NEM mehet át. Neked kötelességed megoldani, hogy a kutya ne tudjon átjárni, vagyis ha feleszi a mérget azért téged vonnak felelősségre.
Kérdező!Miért tartasz állatot, ha ennyire nem szereted?Nem szereted azt az állatot, mert tudod, hogy MIATTAD veszélyben van az élete és nem teszel semmit.Azonnal csináld meg a kerítést kutyabiztosra, vagy ajándékozd el a kutyát olyan helyre, ahol biztonságban van.
Én kifejezetten nem szeretem a kutyákat, de nem is bántanám a tiedet sem.Elvitetném az állatvédőkkel, ha a szép szóból nem értesz.
Egyébként hozzánk is szökött már át a szomszéd kutyája és anyagi kárt okozott.Felásta a kertet, kikapart egy csomó palántát.Egyáltalán nem örültem neki, meg kell mondjam.3x visszaadtam, de szóltam, hogy most már elég lesz a jóból.Szerencsére az én szomszédom bocsánatot kért és megcsinálta a kerítését.
Higy milyen hülyék az emberek látjátok… jajj szegény kutyám de nem ám azzal védeném hogy megcsinálom a kerítést ááá
Hanem szapulom a szomszédot hogy mit teget meg meg mit nem. Ilyen emberkén megnézhetnéd magad ha az én szomszédom lennél. Költözhetnél is el szépen
A te kutyád ment át a szomszédba, ahol fogva tartották, mert elvileg megölte a libákat?
Még mindig nem tanultál a hibádból?
CSINÁLD MEG A KERÍTÉST!!!!!
Hétvége van, időd is gondolom, hogy van megcsinálni a kerítést. A kutyádat a saját telkeden kell tartani, felelőtlenség hagyni, hogy a KUTYÁD átszökjön a szomszédba! A szomszéd azt csinál a kertjében, amit szeretne, teljesen legálisan tesz ki mérget. Bár kutyát gyilkolni tilos, de nem fogod tudni rábizonyitani. Szóval csináld meg a kerítést, ne legyél trehány áattartó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!